29 / 04 / 2024

Altın bugün ne kadar? 28 Ağustos 2022 gram altın kaç TL? İşte altın fiyatlarındaki son durum

Altın bugün ne kadar? 28 Ağustos 2022 gram altın kaç TL? İşte altın fiyatlarındaki son durum

Altın alacak olanlar ve altın yatırımcıları hergün altın kaç TL oldu sorusunu soruyor. Bugün yani 28 Ağustos 2022 Pazar günü, ons altın kaç TL oldu?  İşte merak edilen 28 Ağustos altın fiyatları!



Altın fiyatları haftanın her günü olduğu gibi 28 Ağustos Pazar günü de yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları ve altın fiyatlarının güncel son dakika rakamları haftanın her günü sorgulanıyor. Düğün sezonunun sonlarına gelmişken hafta sonu altın fiyatları takı alacakların ve yatırım yapacakların en merak edilen konusu olmuş durumda. Peki 28 Ağustos gram altın kaç lira oldu? Altın bugün kaç lira son fiyat ne kadar?

Altın fiyatları haftanın yedinci gününde yani 28 Ağustos Pazar günü de yukarı yönlü bir eğilim içinde seyrediyor. İşte 28 Ağustos gram, çeyrek ve ons altın fiyatlarına bu haberde detaylı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

28 AĞUSTOS GRAM ALTIN NE KADAR?

Altın yükselecek mi? Piyasaların kapalı olduğu haftanın yedinci gününde yani 28 Ağustos Pazar günü altın fiyatlarına dair yaşanan her değişiklik büyük bir merakla araştırılıyor.Gram altın altın kaç tl?

Gram altın alış fiyatı 1.016,89 satış fiyatı 1.028,12 TL’den işlem gördü.

Şu dakikalarda ons altın 1.738,10 liradan işlem görüyor.

Altın bugün ne kadar? 28 Ağustos 2022 gram altın kaç TL? İşte altın fiyatlarındaki son durum


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön