03 / 05 / 2024

Altın bugün ne kadar? 3 Ağustos gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün ne kadar? 3 Ağustos gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 3 Ağustos Çarşamba yani piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 3 Ağustos altın fiyatları!



3 AĞUSTSOS GRAM ALTIN NE KADAR? 

Altın, ABD Hazine tahvil getirilerindeki artışın yarattığı baskıdan sonra dolardaki geri çekilme ve Çin-ABD geriliminin etkisiyle yükseldi. Altın yükselecek mi? Piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde yani 3 Ağustos Çarşamba günü altın fiyatlarına dair yaşanan her değişiklik büyük bir merakla araştırılıyor. Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasından sonra sabah saatlerinde 1.023 lira seviyesinde işlem görmüştü. Ancak daha sonra gram altın alış fiyatı 1.012 TL, satış 1.020 TL’den işlem gördü. 10 gram altının da alış fiyatı 10.207 TL’dir. Şu anlarda ons altın ise bin 768,00 dolar seviyelerinde işlem görüyor. 

ÇEYREK ALTIN NE KADAR? 3 AĞUSTOS ÇEYREK ALTIN KAÇ TL? 

Vatandaşların ve yatırımcıların en çok tercih ettiği çeyrek altın fiyatı da araştırılıyor. Çeyrek altın, alış fiyatı 1.652 TL, satış 1.686 TL’den işlem gördü. 

3 AĞUSTOS 2022 TAM ALTIN NE KADAR? 

Tam Altın alış fiyatı olarak 6.681 TL, satış 6.749 TL’den alıcı buluyor. 3 Ağustos Çarşamba günü altın fiyatları bir önceki kapanış seviyesine göre ile ilerliyor.

ÇEYREK ALTIN DÜN NE KADARDI? 

Çeyrek altın, dün yani 2 Ağustos Salı günü çeyrek altın alış 1.633,00 lira alış ve 1668,99 TL’den işlem görmüştü. Geçtiğimiz haftaya göre çeyrek altın alış ve satış fiyatlarında ve genel olarak altın fiyatlarındaki yükseliş eğilimi sürüyor. 

Dolar bugün ne kadar? 3 Ağustos dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Başkasına ait tapu bilgileri sorgulama nasıl yapılır?

Kira artış düzenlemesi! 5 yılı dolduran kiracılar yeni yasadan etkilenecek mi? İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön