16 / 05 / 2024

Altın bugün ne kadar? 4 Ekim 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? 4 Ekim 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 4 Ekim 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 4 Ekim altın fiyatları!



4 EKİM GRAM ALTIN NE KADAR? 

Altın yükselecek mi? Piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününde yani 4 Ekim Salı günü altın fiyatlarına dair yaşanan her değişiklik büyük bir merakla araştırılıyor. Haftanın ikinci gününde yani 4 Ekim Salı gününde Altın fiyatları, ABD Hazine tahvillerindeki düşüşün enflasyonla mücadele etmek için faiz artırımına giden başlıca merkez bankalarının baskısını denge altına almak için üç haftanın zirvesine yakın yatay seyretti. ABD'de geçtiğimiz gün açıklanan imalat PMI verileri sonrasında Fed'in faiz artırımları konusundaki agresif tutumunun yumuşayacağı beklentilerinin ortaya çıkması piyasalara pozitif olarak yansıdı. Gram altın alış fiyatı 1.029,48 TL, satış 1.029,66 TL’den işlem gördü. 10 gram altın, 4 Ekim 2022 Salı günü 9.867 TL'den işlem gördü. Şu anlarda ons altın 1.725,77 dolardan tamamladı.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR? 4 EKİM ÇEYREK ALTIN KAÇ TL? 

Vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından tercih edilen çeyrek altın fiyatı da merakla araştırılıyor. Çeyrek altın, alış fiyatı 1.676,00 TL, satış 1.700,00 TL’den işlem gördü. 

4 EKİM 2022 TAM ALTIN NE KADAR? 

Tam Altın alış fiyatı olarak 6.680,00 TL, satış 6.776,00 TL’den alıcı buluyor. Tam altını geçtiğimiz haftaya göre analiz edersek de şöyle bir sonuç ortaya çıkıyor. Geçen hafta tam altının satış değeri 6.389 TL. 362 TL yükseliş gerçekleşti.

ÇEYREK ALTIN DÜN NE KADARDI? 

Çeyrek altın, dün yani 3 Ekim Pazartesi günü çeyrek altın alış fiyatı 1.650,00 TL, satış 1.669,00 TL’den işlem görmüştü.

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

KYK borcu faizi ne zaman silinir? KYK geri ödeme faiz silindi mi?

Aile Destek Programı Eylül ödemeleri ne zaman? Aile Destek Programı ne kadar oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön