02 / 05 / 2024

Altın bugün ne kadar? 8 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? 8 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 8 Eylül 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın dördüncü gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 8 Eylül altın fiyatları!



Altın fiyatları 8 Eylül Perşembe günü de araştırılıyor. Altının gram fiyatı güne nasıl başladı? Gram altın ve Ons, fiyatı ne kadar? soruları yanıtlarını arıyor. Altın fiyatlarındaki güncel rakamlar haftanın dördüncü gününde de sorgulanıyor. Avrupa Merkez Bankası (ECB), politika faizini 75 baz puan artırarak yüzde 1,25'e çıkardı ve banka böylece 24 yıllık tarihinde ilk kez bu oranda bir faiz artışı gerçekleştirdi. Banka üst üste ikinci toplantısında da faiz artırmış oldu. 8 Eylül gram altın kaç TL? Bugün altın ne kadar? detaylı cevapları... 

Altın bugün ne kadar? 8 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

8 EYLÜL GRAM ALTIN NE KADAR? 

Altın yükselecek mi? Piyasaların açık olduğu haftanın dördüncü gününde yani 8 Eylül Perşembe günü altın fiyatlarına dair yaşanan her değişiklik büyük bir merakla araştırılıyor. Geçtiğimiz gün altının ons fiyatındaki düşüşe paralel değer kaybederek günü yüzde 0,5 azalışla 997,1 liradan tamamlayan altının gram fiyatı, güne düşüşle başlamasının ardından yatay seyrini sürdürmektedir. Gram altın alış fiyatı 1.005,49 TL, satış 1.005,69 TL’den işlem gördü. Aynı zamanda 10 gram altın, günü 10.146 TL'den işlem görmektedir. Şu dakikalarda ons altın 1.715,99 dolardan tamamladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön