05 / 05 / 2024

Altın cazibesini geri kazanıyor! Resmen kabus yaşattı! Herkes şimdi hemen altın fiyatlarına baksın

Altın cazibesini geri kazanıyor! Resmen kabus yaşattı! Herkes şimdi hemen altın fiyatlarına baksın

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları son üç haftadır düşüşe geçerek 1000 TL'nin altına geriledi. Yatırımcılarına resmen kabus yaratan altın fiyatları şimdi bu kadar oldu...



ALTIN CAZİBESİNİ GERİ KAZANIYOR

Altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Son dakika altın fiyatları merakla takip edilirken yatırımcılar gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? Cumhur,yet altını ne kadar oldu? sorularının yanıtlarını merak ediyor.

Gram altın bugün 1020 TL seviyesinde işlem görüyor. Altının ons fiyatı ise bugün 1712 dolara yükseldi. Aynı dakikalarda çeyrek altın 1666 TL, Cumhuriyet altını ise 6,645 TL seviyelerinden işlem görülüyor. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön