28 / 04 / 2024

Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? Altın çocuk künyesi kaç TL? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi

Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? Altın çocuk künyesi kaç TL? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi

Altın bebek ve çocuk künyesi çocuklara alınabilecek en güzel hediyeler arasında yer alıyor. Künyeler, hem yeni doğan hediyesi olarak hem de yaş günü hediyesi olarak sıkça tercih ediliyor. Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi. 



Bebekler ve çocuklar için alınabilecek en güzel hediyeler arasında altın künyeler yer alıyor. Hem yeni doğan hediyesi hem de doğum günleri için ilk akla gelen altın künyeler oluyor.

Genellikle 14 ayar olarak satılan bu altın künyeler kız ve erkek çocuğa göre özel tasarımları bulunuyor. Aynı zamanda bu künyelerin üzerine isim de yazılarak daha özel ve anlamlı hale geliyor.

Peki altın çocuk künyeleri ne kadar? Altın bebek künyeleri kaç TL? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön