19 / 05 / 2024

Altın dehası İslam Memiş'ten acil uyarı geldi! Altın yatırımı yapılır mı?

Altın dehası İslam Memiş'ten acil uyarı geldi! Altın yatırımı yapılır mı?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş  yatırımcıları ikaz etmeyi sürdürüyor.  Piyasaya dair yorumlar yapan uzman isim iki gündür rekor kıran altın ücretlerinde herkesin merak ettiği o suali yanıtladı.



TÜM YARIŞMACILARIN MERAK ETTİĞİ O SORUYA CEVAP GELDİ!

İsabetli öngörüleriyle gündemin en çok takip edilen isimlerinden olan İslam Memiş tutarlı ögörüleriyle gündemin en çok takip edilen  isimlerinden olan İslam Memiş ilerleyen günlere dair Bitcoin ile alakalı dikkat çeken öngörülerde bulundu. Kendisine sorulan "Gram altında hikaye bitti mi?" sorusuna ise açıklık getirdi.

Verdiği yanıt ile beraber 1 senelik zaman içinde yapılan doldur boşalt ile en çok merkez bankalarına kazandırdığını söyledi. 

 Halkın fakirleşmesi durumunda sistemin zenginlediğini belirterek bugünden örneklerle devam etti.

Dolar endeksinin 117'den 101'e düştüğünü EUR / USD paritesi 0,96'dan 1,10'a, GBP / USD paritesi 1,10'dan 1,25'e, altın ons ücretinin ise 1670 dolarından 2 bin civarının üzerine kadar yükseldiğini ve gümüş ons ücretinin 18 dolardan 25 dolara çıktığını açıkladı.

Altın dehası İslam Memiş ten acil uyarı geldi! Altın yatırımı yapılır mı?

KISA VADE İÇİN GRAM ALTIN VE GRAM GÜMÜŞ ALINIR MI?

TV100 yazısının yanı sıra sosyal medya hesabı üstünden altın değerlendirmesinde bulunan İslam Memiş taminlerinin paylaştı.

Kısa vade için öngörülerini paylaşan İslam Memiş, gram atlın ücretlerinin 1.400 TL, gram gümüş ücretlerinin ise 16,50 TL öngörüsünde bulundu. 

Yeni rekorların geldiğini söyleyerek kısa vade için alır mıyım sorusunda ise "HAYIR" cevabını verdi.

Makas git gide daralıyor! Açlık sınırı 10 bin liraya dayandı

Asgari ücretlilere bayram ikramiyesi alacak mı? Ne kadar alacak?

Migros'tan çay tiryakilerine çılgın kıyak! 500 gr çay 18 TL'den satışa sunuldu

Geri Dön