02 / 10 / 2024

Altın dehası İslam Memiş'ten müjdeli haber geldi! 'Satışlar için temkinli olmak gerek'

Altın dehası İslam Memiş'ten müjdeli haber geldi! 'Satışlar için temkinli olmak gerek'

"Nisan ayında dolar yükselecek mi?" sualini yanıtlayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın, gümüş ve doların ne olacağını söyledi. Altın alamayanlara güzel haberi açıklayan Memiş, doların da yukarıya yönlü hareket edeceğini ifade etti.




Altının ons ücretinde bin 930 dolar destek seviyesi kritik. Nisan’da aşağı yönlü kırılmasını, gerilemelerini bin 870 dolar civarına kadar devam ettirmesini takip edeceğim.

 Haliyle gram altın için de düşüş manasına geliyor.Gümüşün ons ücretinde 22,80 dolar destek seviyesini takip edeceğim. BİST 100’de 5 bin puan derecesi direnç seviyesidir.4 bin 500 puan derecesi için beklemedeyim.

Altın dehası İslam Memiş ten müjdeli haber geldi! Satışlar için temkinli olmak gerek

Bitcoin’de satışlar bekliyorum. 23-28 bin dolar aralığını takip edeceğim. Petrol ücretlerinde süratli bir toparlanma bekliyorum. 85-88 dolar dirençlerini takip edeceğim.

Toparlayacak olursam, altın, gümüş, kripto paralar ve borsada düşüş, döviz kurlarında ve dolar endeksinde çıkış bekliyorum. Nisan’da dolar karşısında her şeyin son alım fırsatı sunacaklarını tahmin ediyorum. Yeni girişler için acele etmem, var olanı da makas aralığından dolayı korurum.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön