05 / 05 / 2024

Altın, dolar, bitcoin derken euro unutuldu! Euro öyle bir yükseldi ki... Hemen bakın 

Altın, dolar, bitcoin derken euro unutuldu! Euro öyle bir yükseldi ki... Hemen bakın 

Altın ve dolar ve bitcoin piyasındaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişinin gündeminde yer alırken, euro kurundaki gelişmeler unutuldu. Euro son günlerde öyle bir yükseldi ki... Hemen bakın!



EURO ÖYLE BİR YÜKSELDİ Kİ...

Euro kuru geçtiğimiz haftalarda yaşadığı dalgalı seyirden sonra bu hafta yükselişe geçti. Peki Euro bugün kaç lira oldu?  Euro kuru bugün ne kadar? Euro kurunda son durum ne? 

Yatırımcılar ve euro almak isteyenler Euro kurundaki son durumu merak edip araştırıyor. Peki Euro bugün ne kadar oldu 3 Ağustos 2022?

Dün Euro alış fiyatı 18,36 TL, satış fiyatı ise 18,44 TL olarak kaydedilirken, bu sabah  Euro alış fiyatı 18.27 TL, satış fiyatı ise 18,20 TL seviyesinde işlem görüyor.

Euro resmen uçtu! Euro kurunda son dakika gelişmesi

Altın fırladı; dolar ve euro coştu! Tutabilene aşk olsun

Elinde euro olanlar bu rakamlara odaklandı! Hemen herkes baksın! İşte son dakika euro kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön