04 / 05 / 2024

Altın, dolar, bitcoin derken euro unutuldu! Euro öyle bir yükseldi ki... Hemen bakın 

Altın, dolar, bitcoin derken euro unutuldu! Euro öyle bir yükseldi ki... Hemen bakın 

Altın ve dolar ve bitcoin piyasındaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişinin gündeminde yer alırken, euro kurundaki gelişmeler unutuldu. Euro son günlerde öyle bir yükseldi ki... Hemen bakın!



EURO YÜKSELİŞE GEÇTİ

Geçtiğimiz haftalarda ABD enflasyon rakamları açıklandıktan sonra döviz kurları yükselmeye başladı. Herkes dolar ve altın fiyatlarına odaklanırken, euro da yükselmeye başladı. 
Bu hafta ise piyasaların gözü açıklanacak olan enflasyon rakamlarında. Açıklanacak olan rakamlar piyasalar üzerinde etkili olacak.

Altın, dolar, bitcoin derken euro unutuldu! Euro öyle bir yükseldi ki... Hemen bakın  

12 Temmuz 2022 tarihinde Euro/dolar paritesi en düşük seviyesine gerilemiş ve 1 Euro 1 dolara eşitlenmişti. Bu düşüşü birçok kişi yatırım fırsatı olarak değerlendirirken bazı yatırımcılar da Eurolarını bozdurdu fakat Euro kuru tekrar yükselişe geçti. Yönünü yeniden yukarıya çeviren Euro, 18 lira seviyelerini geçti. 

Peki Euro bugün kaç lira oldu? Euro kuru ne kadar? İşte son dakika Euro kuru 3 Ağustos 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön