14 / 05 / 2024

Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Elinde belli bir birikimi olan yatırımcılar en çok kazandıracak yatırım aracını araştırıyor. Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!



GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL OLDU? 3 HAZİRAN 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

3 Haziran Cumartesi gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Bugün gümüş fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Güncel gümüş fiyatları kaç lira?

Bugün gümüşün ons fiyatı 22,46 dolar olurken, gümüşün gram fiyatı 15,87 TL, satış fiyatı 17,187  TL'den işlem görüyor. 

Altın fiyatları bugün resmen çakıldı! 1 gramı bile olanlar acilen bakın! 3 Haziran 2023 altın fiyatları

1 dolar aslında tam bu kadar! Ekranlar bizi yanıltıyor mu? Dolarını kapan gelsin baksın!

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Euro ne olur? Euronun geleceği seviye açıklandı!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön