30 / 04 / 2024

Ne altın, ne dolar... Gümüş, yatırımcısına kazandırdı!

Ne altın, ne dolar... Gümüş, yatırımcısına kazandırdı!

Yeni güne rekor bir yükselişle başlayan gümüş, yatırımcılar ve meraklıları tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları bugün rekor yükselişle tarihi zirvesine yaklaştı ve yatırımcısına en çok kazandıran emtia yatırımlarından oldu. İşte 4 Mart 2022 gümüş fiyatı...



Milyonlarca yatırımcı altından sonra en çok yatırımı, emtia olan gümüşe yapıyor. Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş yatırımcıları dolar, euro ve altındaki yükselişin ardından bugün gümüşün kaç lira olduğunu merak ediyor. İşte 4 Mart 2022 gümüş fiyatı...

Son zamanlarda yatırımcısına kazandırmaya devam eden gümüş  yeni haftanın son işlem gününde güne 11,75 liradan başlarken, gümüşün gramı şuanda alış fiyatı 11,56 lira, satış fiyatı ise 11,95 liradan işlem görüyor. Peki gümüşün onsu şu dakikalarda kaç lira?

  Ne altın, ne dolar... Gümüş, yatırımcısına kazandırdı!

Gümüşün onsu güne yükselişle başlayarak 25,21 seviyesinde işlem görürken şu anda 25,44 liradan işlem görüyor. Yatırımcıların altından sonra en çok tercih ettiği emtia yatırım aracı olan gümüş son 5 yıllık verilerine göre 19 Aralık 2021 tarihinde 11,977 lira seviyesi ile rekora imza atarken, bugünkü 11,95 seviyesi ile yatırımcılarının yüzünü güldürmeyi başardı.

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

Gümüşe ilgi artıyor! 3 Mart 2022 gümüş fiyatı!

Gümüş fiyatları uçuşa geçti! Gramı 12 liraya yaklaştı!

Flaş açıklama: Gümüş altından çok kazandıracak!

Gümüş fiyatları rekora koşuyor! 2 Mart 2022 gümüş fiyatları!

Altın yerinde durmuyor! Son dakika altın fiyatları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön