02 / 05 / 2024

Flaş açıklama: Gümüş altından çok kazandıracak!

Flaş açıklama: Gümüş altından çok kazandıracak!

Gümüş geçen hafta Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Bugün ise güne yükselişle başlayan gümüş, yakından takip ediliyor. Peki gümüş yükselmeye devam edecek mi?



Milyonlarca yatırımcı altından sonra en çok yatırımı, emtia olan gümüşe yapıyor. Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş, Ukrayna Rusya savaşından sonra ivme kazanarak yükselişe geçti. Bu sabah güne 11,57 liradan başlayan gümüş yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başardı. Aynı dakikalarda gümüşün onsu ise 25,18 dolardan güne başladı.

 Flaş açıklama: Gümüş altından çok kazandıracak!

Gümüş yatırımcıları 19 Aralık 2021 tarihinde  gümüşün 11,977 lira seviyesine yükselmesi ile büyük kazanç sağladı. Bugün ise gümüşün gramı 11,57 liradan satışa sunulurken yatırımcılar tarafından yeni rekor mu geliyor? sorusu gündeme geldi. Peki gümüş yükselecek mi? Gümüş de yeni rekor mu geliyor? İşte gümüş yatırımcılarının merakla beklediği açıklama İslam Memiş'ten geldi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön