28 / 04 / 2024

Geçen yıl altından fazla kazandıran gümüş fiyatlarının geleceği rakam tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Geçen yıl altından fazla kazandıran gümüş fiyatlarının geleceği rakam tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Geçen sene yatırımcılarına altından fazla kazandıran gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Gümüş fiyatlarının geleceği rakam tek tek açıklandı... Hemen bakın...



Son dönemlerde sık sık gündeme gelen gümüş fiyatlarındaki son durum yatırımcılar tarafından da merakla takip ediliyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, geçtiğimiz sene gümüş yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağlarken, altın yüzde 42 kazanç sağlamıştı.

Yatırımcılarına altından fazla kazandıran ve resmen altını da sollayan gümüşün bu yıl da yatırımcılarına ne kadar kazandıracağı merak ediliyor ve araştırılıyor.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, yukarı yönlü hareketleriyle dikkatleri üzerine çeken gümüş yatırımcılar tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor.

Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş yükselişini sürdürecek mi? Gümüş fiyatlarında son durum ne? İşte pek çok kişi tarafından merak edilen o soruların yanıtları...

Geçen yıl altından fazla kazandıran gümüş fiyatlarının geleceği rakam tek tek açıklandı! Hemen bakın!

GÜMÜŞ FİYATLARININ GELECEĞİ REKOR SEVİYE RESMEN AÇIKLANDI!

Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre, Stratejist Tuna Kaya gümüş fiyatlarındaki yükseliş ile ilgili önemli açıklamalar yaparak gümüşün bu sene de yatırımcılarına kazandıracağını duyurdu.

Paylaşılan detaylara göre, Stratejist Tuna Kaya yaptığı açıklamada ons gümüşte 22.14 TL seviyesinin destek, 24.56 TL seviyesinin direnç olduğunu söyleyerek, önümüzdeki haftalarda da  yukarı yönlü hareket beklediğini belirtti.

Açıklamasında gram gümüşte ise 19.37 Türk Lirası seviyesinin önemli bir destek olduğunu ve alım fırsatı şeklinde değerlendirilebileceğine değinen Tuna Kaya, yukarıda da 21.85 dolar direnç olduğunu söyledi.

Tuna Kaya, Eylül ayının sonlarına doğru gümüşteki 25 TL beklentisinin olduğunu da duyurdu.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 10 Eylül 2023 gümüş fiyatları ne kadar oldu? Güncel gümüş fiyatları kaç TL? İşte 10 Eylül 2023 gümüş fiyatları...

Geçen yıl altından fazla kazandıran gümüş fiyatlarının geleceği rakam tek tek açıklandı! Hemen bakın!

10 EYLÜL 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN KAÇ TL?

10 Eylül Pazar günü gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından da  merak ediliyor ve araştırılıyor. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, yatırımcılar "Bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş fiyatları bugün yükseldi mi, yoksa düştü mü? Gümüşün gram fiyatı kaç TL oldu?" gibi soruların cevaplarını araştırıyor.

Aşağı yönlü hareket eden gümüşün ons fiyatı bugün 22,92 dolar, gümüşün gram alış fiyatı 19,59 lira, satış fiyatı ise 20,42 liradan işlem görüyor.

Akbank muslukları açtı, nakit ihtiyacı olanlar faizsiz 15 bin TL'yi almaya koştu! Acil bakın!

Elinde avucunda dolar olanlar aman dikkat! Hemen 10 Eylül 2023 son dakika dolar kuruna bakın!

Altın fiyatları uçuşa geçti! İşte 10 Eylül 2023 gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön