29 / 04 / 2024

Elinde avucunda dolar olanlar aman dikkat! Hemen 10 Eylül 2023 son dakika dolar kuruna bakın!

Elinde avucunda dolar olanlar aman dikkat! Hemen 10 Eylül 2023 son dakika dolar kuruna bakın!

Elinde avucunda dolar olanlar son dakika dolar kuru ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki dolar kuru bugün ne kadar? İşte 10 Eylül 2023 son dakika dolar kuru...



Yatırımcıların gündeminde yer alan dolar kuru sınırlı yükselişine devam ediyor. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre ekonomide 3 yıllık yol haritası belli oldu. Söz konusu bu programa göre, enflasyonun 2026 yılında tek haneye düşürülmesi planlanıyor. 

Yaşanan bu gelişmelerin yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunu nasıl etkilediği merak ediliyor. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, son dönemlerde açıklanan verilerin yakın zamanda faiz oranlarının değiştirilmesine gerek olmadığı sinyalini vermesiyle ABD hazine tahvili getirileri de yükselmişti. Söz konusu bu gelişmeler dolar/TL kurunun yönünü etkilemeyi de sürdürüyor.

Elinde avucunda dolar olanlar aman dikkat! Hemen 10 Eylül 2023 son dakika dolar kuruna bakın!

Peki dolar kuru bugün ne kadar? İşte 10 Eylül 2023 son dakika dolar kuru...


PİYASALARDA SON DURUM!

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin gelecek dönem politikalara ilişkin sözle yönlendirmeleri de yatırımcıların odağında yer alıyor.

Geçtiğimiz günlerde Fed Yönetim Kurulu Üyesi Christopher Waller, son dönemlerdeki ekonomik verilerin Fed'e enflasyonu kontrol altına almak amacıyla ilave faiz artırımlarının gerekli olup olmadığına karar verirken biraz zaman kazandıracağını da dile getirdi.

Paylaşılan bilgilere göre, Fed Eylül ayı faiz kararını 19-20 Eylül tarihlerinde açıklanacak. Söz konusu karar heyecanla beklenirken yatırımcılar Fed faiz kararı sonrası dolar/TL kurunun ne kadar olacağını da araştırıyor.

Analistlere göre yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan doların Fed faiz kararı sonrası yükselişe geçmesi bekleniyor. 

Peki bugün dolar/TL kuru ne kadar oldu? 10 Eylül 2023 dolar alış satış fiyatı kaç TL? Dolar bugün ne kadar oldu? Dolar bugün kaç lira? 

Elinde avucunda dolar olanlar aman dikkat! Hemen 10 Eylül 2023 son dakika dolar kuruna bakın!

DOLAR KURU BUGÜN NE KADAR? DOLAR/TL KAÇ LİRA OLDU? 10 EYLÜL 2023 DOLAR/TL KURU

Pek çok yatırımcının son durumunu merak ettiği Dolar/TL kurundaki son durum arama motorlarında da sık sık araştırılıyor. Yatırımcılar dolar bugün ne kadar, Dolar kaç TL, dolar kuru bugün yükseldi mi, düştü mü? soruları ile ilgili araştırmalar yapıyor.

Bugün dolar/TL kuru alış fiyatı 26,80 lira, satış fiyatı ise 26,84 liradan değerleniyor. Euro/TL kuru alış fiyatı 28,63 lira, satış fiyatı ise 28,73 lira.
 

Altın fiyatları uçuşa geçti! İşte 10 Eylül 2023 gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları!

Bakan Özhaseki açıkladı: Dünya Bankası'ndan deprem bölgesine tam 1 milyar dolar kredi desteği!

Benzine 1 TL, motorine 1.50 TL yeni zam! Bu tarihten önce depoları fulleyin! Son dakika benzin, motorin, LPG fiyatları..


Geri Dön