Ekonomi

Altın, dolar, sterlin, borsa, bitcoin, euro ve gümüş için kasırga etkisi! Kemerlerinizi bağlayın uçuşa geçecek...

Ünlü Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş altın, dolar, sterlin, bitcoin, borsa, euro ve gümüş için kasırga etkisi yatacak değerlendirmelerde bulundu. Gelen açıklamalar herkesi şok edebilir, piyasalarda neler olacak? Kemerleri bağlayın uçuşa geçecek... Bu haftanın değerlendirmesini yapan islam Memiş altın, dolar, euro, sterlin, borsa, bticoin ve gümüş için çok önemli açıklamalar yaptı

İslam Memiş, yatırımcıları ve piyasa takipilerine kritik açıklamalar yaptı. Bu haftanın değerlendirmesini yapan islam Memiş altın, dolar, euro, sterlin, borsa, bticoin ve gümüş için çok önemli açıklamalar yaptı. Herkes kemerlerini bağlasın uçuşa geçecek...

BORSA İÇİN DİKKATLİ OLUN

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş Borsa İstanbul için kritik direnç seviyesinde olduğunu ve teknik olarak düzeltme yapılması gerektiğini bundan dolayı dikkatli olunması gerektiğini söyledi. 


DOLAR ADETA ÇİVİ GİBİ ÇAKILDI

Dolar/TL 14,70'li seviyelerde işlem gördü. Dolarda bant aralığı bir türlü değişmiyor adeta çivi gibi çakılmış...
Dolar ne düştü ne yükseldi, çünkü baskılma var. Sabit kur politikası hala etkili olmaya devam ediyor.


BİTCOİN YÜKSELİŞE GEÇTİ 50 BİN DOLAR OLMASI BEKLENİYOR...

Bitcoin 40 bin doların altına düştüğünde hemen panik ortamı oluşuyor. Fakat bu düşüşler kalıcı değil diyor İslam Memiş.

Bitcoin'in 50 bin dolara kadar yükselmesi bekleniyor.

 

EURO KENDİNE GELİYOR

Euro kuru yavaş yavaş toparlanmalara başladı. Euro/TL 16 lira seviyelerine kadar geldi. Dolara kıyasla daha güçlü ilerliyor. Euro dolar paritesi yükselişe geçti. Paritede direnç seviyesi 1,1035  seviyesi takip ediliyor.

Bu hafta paritelerin yükseldiğini söyleyen İslam Memiş Euro, sterlin alan kişilerin altın alanlara kıyasla daha kazançlı çıktığını söyledi.


GRAM ALTIN İÇİN ALIM ZAMANI DEĞİLDİ

Bu hafta gram altın için alım zamanı değildi. Çünkü gram altın kuyumcularda 940 lira seviyelerine kadar satış gerçekleştirdi. O yüzden bu seviyeler alım için doğru değil. İslam Memiş, gram altının bu seviyesinden dolayı euro alın demiştik diye yatırımcılara hatırlatma yaptı. 

ONS ALTIN YÜKSELECEK

Ons altın 1937 3957 dolar seviyelerini gördü. 1960 dolar seviyesi direnç seviyesi olarak karşımıza çıkıyor. Eğer ki 1960 seviyesini aşarsa 1980 dolar seviyelerini görülebilir. İslam Memiş, FED'in faiz kararına kadar 1880-1980 dolar arasının takip edileceğini söyledi.

 

GÜMÜŞ 2 KAT DEĞER KAYBETTİ

Gümüş fiyatları altın fiyatlarına göre 2 kat değer kaybetti.Bu yatırımcılar için büyük fırsat oldu. Çünkü alım için bekleyen yatırımcılara gün doğdu. Gümüş 11,61 ile 11,91 arasında işlem gördü. 
Bu seviyeler alım için uygun seviyeler olduğunu söyeleyen islam Memiş gümüşün 12 lirayı geçeceğini söyledi.  


STERLİN 

Sterlin kurunda 1 puanlık bir yükseliş gerçekleşti. Bu yükseliş zayıf kaldı.