08 / 05 / 2024

Altın fırtınaya kapıldı! Gram altın sert zemine çakıldı!

Altın fırtınaya kapıldı! Gram altın sert zemine çakıldı!

ABD'nin enflasyon verisini açıklaması ile birlikte altında hareketlilik yaşandı. Kritik veri açıklanır açıklanmaz altın fiyatları düşmeye başladı. Gün içinde 1000 lirayı aşan altın 983 lira bandına çekildi.



İSLAM MEMİŞ ALDIRMAYIN DEDİ!

Altındaki ani düşüş sonrası yatırımcıları bilgilendiren İslam Memiş ise, "ONS tarafındaki yükseliş sonrası kar satışları geldi." ifadelerini kullandı. 1680 dolara kadar düşüşün normal olduğunu belirterek sene sonu için ons tarafında 2000 dolar beklentisi olduğunu söyledi. Memiş, Gram Altın/TL tarafında ise ilk olarak 1280 lira yükselişin devam etmesi halinde ise 1400 lira seviyelerini beklendiği açıkladı.

GRAM ALTIN 20 YILDA YÜZDE 6290 YÜKSELDİ

Altında sadece kumar oynayanların kaybettiği belirten İslam Memiş, altın yatırımının uzun vadeli düşünülmesi gerektiğinin altını çizdi. Memiş, kazanmanın değil yatırımı korumanın önemli olduğunu belirterek, "Artık devir uyanık olma devri. Para kazanmayı herkes yapar ama marifet parayı tutmakta. Herkes diyorki Altının ons fiyatı bir yıldır baskılanıyor. Evet, uyanık olun. Altın şuan kime ucuz… Dolarla hesapladığın zaman ABD’ye ucuz. En fazla altını olan Fed. Fed’in 8133 ton altını var” ifadelerini kullandı. Altın fiyatları ile ilgili dikkat çekici bir tablo da paylaşan Memiş, altının son 20 sene içinde yüzde 6,290 kazandırdığı açıkladı.

Gram altın son bir haftada Yüzde 4,40 yükseldi
Gram altın son 5 yılda yüzde 471,21 yükseldi
Gram altın son 10 yılda yüzde 754,38 yükseldi
Gram altın son 20 yılda yüzde 6,290 yükseldi

Kahramanmaraş altın piyasasında kritik gelişme! Gram altın 995 TL..
5 gündür peş peşe düşen altın için kritik gelişme! 4 saat sonra altının yönü belli olacak
İslam Memiş’ten ortalığı karıştıracak altın açıklaması! İşte detaylar!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön