Altın & Gümüş

Altın fiyatları 1 ay sonrası bu kadar olacak! Rakam verildi! Altın borcu olanlar çabuk bakın...

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip eden milyonlarca kişi altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. altın için nefesleri kesen açıklama yapan  Uzman İsim Belgin Maviş altın fiyatlarının 1 ay sonra ne kadar olacağını şu sözlerle açıkladı. Ayrıntılar haberimizde... Yatırımcılar ve altın alamk isteyenler altın fiyatları ne kadar olacak? Gram altın kaç lira oalcak? Altın fiyatları ne olur? Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatlarında son durum ne? Beklentiler neler? Gram altın kaç lira oldu? Altın almalı mı satmalı mı? Alım için uygun seviyeler neler? Uzman İsim Belgin Maviş 1 ay sonra altın fiyatlarının göreceği seviyeyi açıkladı

Altın fiyatları, Altın borcu olanlar, altın almak isteyenler veya birikim yapanlar tarafından her gün taki ediliyor. Yatırımcılar ve altın alamk isteyenler altın fiyatları ne kadar olacak? Gram altın kaç lira oalcak? Altın fiyatları ne olur? Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatlarında son durum ne? Beklentiler neler? Gram altın kaç lira oldu? Altın almalı mı satmalı mı? Alım için uygun seviyeler neler? Uzman İsim Belgin Maviş 1 ay sonra altın fiyatlarının göreceği seviyeyi açıkladı. Altın yatırımcıları altın borcu olanlar çabuk bakın! Son dakika altın açıklaması 2022...

ALTIN 1 AY SONRA BU KADAR OLACAK...

Uzman İsim Belgin Maviş altın yatırımcılarına son dakika önemli açıklamalarda bulundu: ''Gram altın alım için uygun seviyelere yaklaşıyor.

Özellikle ons tarafındaki fiyatlamalarda 1.804 dolar önemli bir destek olunca şu anda da 1.811 – 1.820 bandında hareketin göz önünde bulundurduğumuzda bunun dolar / TL tarafında doların seyrine bağlı olarak 900 – 970 bandındaki bir fiyat aralığı var. 950 ve aşağısına doğru sarkmalar orta vade için alım fırsatı yaratıyor.

YATIRIMCILAR DİKKAT! ÇABUK BAKIN...

Ama altındaki hareket için genel anlamda teknik olarak bakacak olursak Ağustos ayının sonundan itibaren bir parça daha toparlanmanın net bir şekilde görülebileceği dolayısı ile bu geri çekilmelerin alım fırsatı olduğunu belirtelim.'' ifadesini kullandı.

 

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR 4 TEMMUZ 2022?

Altın fiyatlarında son dakika verileri yurt içi piyasalarda milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Gram altın şu sıralar alış fiyatı 978 TL, satış fiyatı 989 TL seviyesinde işlem görüyor. Ons altın ise 1808 dolar bandında işlem görüyor.'' ifadesini kullandı.

'Bende dolar olsaydı beklemezdim' diyen İslam Memiş elinde dolar olanları olanları uyardı! Bunu yapan daha çok kazanır

Altın fiyatlarında sert rüzgar! Hemen bu rakamlara bakın! Son dakika altın fiyatları 4 Temmuz 2022..