01 / 05 / 2024

Altın fiyatları bugün ne kadar? 

Altın fiyatları bugün ne kadar? 

Altın almak isteyen vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından altın fiyatları sabahın erken saatlerinden itibaren takip edilmeye başladı. Geçtiğimiz haftalarda kritik seviye olan 500 lirayı gören gram altın düşüş eğilimine devam ediyor. Gram altın bugün 490 liradan işlem görüyor.



Altının ons fiyatı bugün ,1.756 dolardan işlem görürken kapalı çarşıda altın fiyatları yakından takip ediliyor. Altın piyasasında bugün en düşük gram altın 490 lira, en yüksek cumhuriyet  altını 3.305 liradan işlem görüyor.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; altın fiyatları, dünkü kapanışa göre bugün 8 lira düşüş ile işlem görüyor.  Altının onsunda bugün 14 dolarlık bir düşüş yaşanıyor. 

30 Haziran 2021 altın fiyatları...

Gram altın ne kadar?

Gram altın, haftanın üçüncü işlem gününde 486 liradan alınırken 490 liradan satışa sunuluyor.

 Altın fiyatları bugün ne kadar? 

Çeyrek altın ne kadar?

Çeyrek altın, bugün alış fiyatı  794 lira, satış fiyatı ise 811 liradan işlem görüyor. Geçen haftaya göre 6 liralık bir düşüş yaşandı.

 Altın fiyatları bugün ne kadar? 

Cumhuriyet altını ne kadar?

Cumhuriyet altını bugün 3.272 liradan alınırken 3.305 liradan da satışa sunuluyor. Cumhuriyet altını geçen haftaya göre 25 liralık bir düşüş eğiliminde.

 Altın fiyatları bugün ne kadar? 

Yarım altın ne kadar?

Yarım altın bugün 1.589 liradan alınırken, 1.622 liradan da satışa sunuluyor.  

 Altın fiyatları bugün ne kadar? 

Tam altın ne kadar?

Tam altın, alış fiyatı bugün 3.212 lira, satış fiyatı ise 3.244 lira. Geçen haftaki verilere göre. 26 liralık bir düşüş gerçekleşti.

 Altın fiyatları bugün ne kadar? 

Reşat altın ne kadar?

Reşat altın güne, alış fiyatı 3.203 liradan başlarken, 3.235 liradan da satışa sunuluyor. 

Son dakika haberi! Altın fiyatları düşüşe geçti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön