27 / 07 / 2024

Altın fiyatları bugün ne kadar?

Altın fiyatları bugün ne kadar?

Yeni haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları düşüş eğilimine devam ediyor. Gram altın bugün 485,41 liradan işlem görüyor.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Altın fiyatları geçtiğimiz haftalardan bu yana düşüş eğilimini devam ettiriyor.  Altın piyasası, altını olanlar ve altına yatırım yapmayı düşünenler tarafından yakından takip ediliyor.

CNNTÜRK'te yer alan habere göre; haftanın üçüncü işlem gününde ons altında gerileme devam ediyor.  Değer kaybedeb ons altının etkisi ile gram altın ve çeyrek altın gibi altın türleri de değer kaybetti. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte son dakika altın fiyatları 18 Ağustos 2021…

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın bugün 485,41 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda ons altın ise bin 800 dolar seviyelerinde yer alıyor.

Altın fiyatları bugün ne kadar?

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Düğün sezonun açılması ile en çok tercih edilen çeyrek altın  bugün 789 liradan alınırken aynı dakikalarda  801 liradan satışa sunuluyor.

Altın fiyatları bugün ne kadar?

YARIM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Yarım altın alış fiyatı bugün 1.578,90 lirada bulunurken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 1.604,10 lirada konumlanmış durumda.

Altın fiyatları bugün ne kadar?

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

3 bin liranın üzerindeki konumunu düşüşe rağmen devam ettiren cumhuriyet altını ise hafta açılışında 3 bin 146 liradan alınırken 3 bin 194 liradan da satışa sunuluyor.

Altın fiyatları bugün ne kadar?

22 AYAR BİLEZİK BUGÜN NE KADAR?

22 ayar bilezik bugün  440,54 liradan alınırken,  443,65 liradan da satışa sunuluyor.  

Altın fiyatları bugün ne kadar?

Altın fiyatları güne nasıl başladı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön