Altın & Gümüş

Altını olanlar dikkat! Zengin yatıp fakir uyanmayın!

Milyonlarca kişi altın fiyatlarındaki son durumu yakından izliyor. Altın yatırımcıları ve altın alacak kişiler 'Altın fiyatları düşer mi, yükselir mi?, Gram altın düşecek mi?, Altın almak mantıklı mı?' gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. Peki altın fiyatlarını neler bekliyor? İşte ayrıntılar... Dünya genelinde yüksek enflasyon etkisini gösteriyor

Kovid-19 salgınının ardından yaşanan tedarik krizi ve Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşla birlikte piyasalarda dalgalanmalar yaşanıyor. Dünya genelinde yüksek enflasyon etkisini gösteriyor. 

Amerikan Merkez Bankası FED, faiz artırımı kararı verdi ve emtia fiyatalrında gerilemeler kaydedildi. Aynı zamanda Nisan 2022 enflasyon verileri de belli olurken, vatandaşların akıllarına piyasalardaki dalgalanmalar geldi.

 

Pek çok vatandaş altın fiyatlarının ne olacağını, altın yatırımı yapmanın mantıklı olup olmadığını merak ediyor. 

Takvim Gazetesi Ekonomi Müdürü Faruk Erdem, altın yatırımına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki altın fiyatları ne olacak? Altın almak mantıklı mı? İşte ayrıntılar...

ALTIN FİYATLARI NE OLACAK? 

Altın fiyatlarındaki son durumla ilgili açıklamalarda bulunan Takvim Gazetesi Ekonomi Müdürü Faruk Erdem, altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceği sorusunun yanıtını uzmanlara bırakmak gerektiğine dikkat çekti. 

 

Altın yatırımı yapmak isteyenlerin, altının ons fiyatını takip etmesi gerektiğini vurgulayan Faruk Erdem, burada fiyatı ABD'nin belirlediğinin altını çizdi. 

A Haber'de yer alan habere göre; "Altına yatırım yapıldığında akşam zengin yatıp, sabah fakir kalmak gibi bir durum söz konusu değil" değerlendirmesinde bulunan Faruk Erdem, burada orta ve uzun vadeli düşünülmesinin gerekli olduğunu dile getirdi.  

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına satmayın uyarısı! Kritik tarihi verdi!

3600 ek göstergede büyük gün yarın! Milyonlarca emekli ve memurun maaşı artacak! 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak?

Memur ve emekliye son dakika çift maaş müjdesi geldi! SGK,SSK, Bağkur’lu emekliler hemen alıyor! Çift maaş nasıl alınır?