03 / 05 / 2024

Altın fiyatları düşüyor ama panik yapıp altın satanlar dizlerini dövecek uyarısı

Altın fiyatları düşüyor ama panik yapıp altın satanlar dizlerini dövecek uyarısı

Altın fiyatları dolardaki artışa nazaran güne düşerek başlasa da gün sonunda yeniden yükselmeye başladı. Altın uzmanı İslam Memiş, fiyatlardaki düşüşe aldanmayın elinizdeki altına sahip çıkın çok büyük soygun var elindekini satan dizlerini döver uyarısı yaptı.



"VARLIKLARINIZA SAHİP ÇIKIN"

YouTube kanalında ekonomi gündemini yorumlayan Memiş, "Verilerden sonra emtialardaki düşüşler kalıcı değil. Koca bir manipülasyon var, koca bir soygun var. Varlıklarınıza sahip çıkın. Bırakın satmayı artırmaya devam edin. Elindeki altını satan dizlerini döver. Şu anda küresel piyasalarda soygun piyasayı var. Altın ve gümüş baskılanıyor. Dünya ekonomileri iyi bir yere gitmiyor. Burada önemli olan varlıklarınızı korumak..." dedi.

"KUR TUZAĞINA KARŞI ÇOK UYANIK OLUN"

"Önemli olan miktarlarınızı artırmaktır" diyen ve uyarılarına devam eden Memiş, şu ifadeleri kullandı: Yıl içindeki veya ay içindeki dalgalanmalar değil, miktar üzerinden emtia artırmanın daha önemli bir karar olduğunu düşünüyorum. Ekranlarda gram altın 960 olarak gösteriyor, hayır şu an 992 lira. Gördüklerinize değil piyasalara inanın. Dolar şu an 17,58 civarında. Kur tuzağına karşı çok uyanık olun.

"DÜNYA HACKERLARIN SAVAŞINI KONUŞACAK"

Dijital hackerların türeyeceğini belirten ve bu konuda bilgiler veren Memiş, "Artık dijital hackerlerın savaşlarına hazırlıklı olun. Bundan sonraki süreçlerde bütün sosyal medya hesaplarında ve televizyonlarda dünya hackerların savaşını konuşacak...Fabrikalara, özel gizli bilgisi olan şirketlere, bankaların sistemlerine büyük bir operasyon yapılacak. Hackerların saldırısı ile korku ve paniği pompalayacaklar. Şu mesajı verecekler: Varlıklarınız güvende değil. Hackerler bankalardan rüşvet alarak bundan vazgeçebilir" dedi.

"ŞİFRELERİNİZİ YENİLEYİN"

"Özellikle vatandaşların şu konuda duyarlı olması gerekiyor" diyen Memiş, "Sosyal medya hesapları, bankacılık uygulamaları ve bütün uygulamalarda mutlaka şifre yenilemeye gidilmeli. Bu yeni şifreleme mümkün olduğunca karışık, zor ve güvenilir olmalı. Bu yüzden tüm sosyal medya hesaplarınızdaki şifrelerinizi yenilemenizi tavsiye ederim" ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön