16 / 05 / 2024

Altın fiyatları hakkında önceden acil uyarı yapıldı. Herkes hazırlığını buna göre yapsın

Altın fiyatları hakkında önceden acil uyarı yapıldı. Herkes hazırlığını buna göre yapsın

Altını olan ya da altın alacak vatandaşlar altın fiyatlarının hangi yöne doğru gideceğini, yükseleceğini mi yoksa düşeceğini mi merak ediyor. Elinde altını olan ya da altın alacak vatandaşlarla ilgili flaş bir uyarı yapıldı. İşte detaylar...



ALTIN FİYATLARININ YÜKSELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYOR

Yaptığı tahmin açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken Selçuk Geçer’in yeni açıklaması pek çok kişinin dikkatini çekti.

Geçer, yaptığı açıklamasında altın fiyatlarındaki yükselişin 2 teme unsuru olduğunu belirtti. Bu noktada ilk işaret ettiği nokta FED oldu. FED’in faiz yükseltme yapmayacağını açık bir şekilde belirtmesi, altın fiyatlarını yükselten etkenlerden biri olarak gösteriliyor.

Uzmanlar 21-22 Mart tarihlerinde yaptığı açıklamaya göre mayıs ayından itibaren 25 puanlık bir faiz artışına gidilecek. Ancak FED faiz artırımının yapılmama ihtimali ile birlikte altın fiyatları ani bir şekilde uçuşa geçecek.

HENÜZ ZİRVEYİ GÖRMEDİĞİ İDDİASINDA

Altın fiyatlarına dair değerlendirmelerine devam eden uzman isim ons altın fiyatlarındaki yükselişin, dolar kurunda da görüleceğini söyledi. Bu da gram altın fiyatlarına direkt olarak yansıyacak. Altın fiyatları için ise henüz zirvenin görülmediği belirtildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön