29 / 04 / 2024

Altın fiyatları uçuşa geçecek! Gram altın 1.400 TL'yi bulacak!

Altın fiyatları uçuşa geçecek! Gram altın 1.400 TL'yi bulacak!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş güncel altın fiyatları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Para Uzmanı Memiş gram altının 1.400 TL olacağını açıkladı...



Açıklamalarında “Vatandaşlarımız çok iyi biliyor. Jeopolitik risklerde ciddi artış var. Enflasyon dünyada artmaya devam ediyor. Altın fiyatlarının sevdiği ortamdan geçiyoruz.” diyen İslam Memiş Ons altında agresif yükseliş görülmediğini pimi çekilmiş bir bomba gibi duran altın ve gümüş fiyatı olduğunu dile getirdi. 

Ayrıca Memiş açıklamalarında 900 altı seviyelerin kalıcı olmayacağını Temmuz ayında 1.200 TL ve yıllık bazda 1.400 TL seviyelerinin görülebileceğini de söyledi. 

Kripto paralar FED etkisiyle yükselişe geçti!

2.354 TL hesaplara yatıyor! 6 Mayıs 2022 evde bakım maaşı yatan iller hangileri?

Enflasyon 20 yılın zirvesinde! Asgari ücrete zam gelecek mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön