Kent Haberleri

Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Herkes bu sorunun yanıtını arıyor! Altın Kahini İslam Memiş hemen açıkladı!

Son günlerde rekor kıran altın fiyatları için yatırımcıların en çok merak ettiği ''altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?'' sorunun yanıtı şimdi Altın Kahini İslam Memiş'ten geldi. Yatırımcılar hemen bakın!    Gram altın bugün Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırarken yatırımcılar ve altın almak isteyenler ''altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını araştırmaya başladı

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor.  Gram altın bugün Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırarken yatırımcılar ve altın almak isteyenler ''altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Altın Kahini İslam Memiş, altın fiyatları için son dakika değerlendirmesi yaptı ve yatırımcıları uyardı. 

İSLAM MEMİŞ YATIRIMCILARI UYARDI!

Altın fiyatlarının ne olacağını merak eden yatırımcılar için Altın Kahi İslam Memiş, şimdi youtube hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Yatırımcıları uyaran Memiş, altın fiyatlarının ne olacağının açıkladı. Bu hafta emtia fiyatlarına özellikle altın ve gümüş fiyatlarında yükselişe devam edecek mi? soruların yanıtarını açıkladı. Bu hafta borsa yatırımcısının  da dikkat etmesi gerektiğini söyleyen Memiş,  ''Borsada 4400-4200 seviyesine kadar geri çekilme öngörüyorum.'' diyerek yatırımcıların dikkatli olmaları konusunda uyardı. 

'Memiş  güncel dolar fiyatına da değinerek 'Dolar tarafında yatay ve baskılanma süreci devam ediyor.  18,63 lira seviyesinde  ekran fiyatı var şuanda. Serbest piyasalarda ise 18,70 -18,71 lira bir dolar kuru var.'' ifadesini kullandı.

ALTIN FİYATLARI YÜKSELMEYE DEVAM DECEK Mİ?

Altın fiyatlarının yükselişe devam edeceğini belirten Memiş, şu ifadeleri kullandı: ''Ons altın 1796 dolar seviyesinden pozitif beklentim devam ediyor. Sabah saatlerinde 1810 dolar seviyesine kadar yükseldi.1815 devamında da 1830 dolar bantlarını takip etmeye devam ediyorum.  1815 dolar seviyesini kırabilecek mi? Benim beklentim kırabileceği yönünde.

Ondan sonraki seviye 1830 dolar sseviyes, kalmaya devam ediyor. O yüzden 1815 seviyesini önemsiyorum.Bu hafta  1780-1830 dolar bu band aralığını takip edeceğim. 

Gram altın ekranlarda 1077 lira seviyesinde görülüyor serbest piyasalarda 1082-1084 lira seviyesinde. Bugün cumhuriyet tarihinin enyüskek seviyesi görüldü gram altın tarafında.

 Ons altın da son 6 ayın en yüksek seviyesi var grama ltın tarafında  baktığımız zaman ise  cumhuriyet tarihin en yüksesk seviyesi var. Gram altın TL fiyatında yeni rekorlar gelmeye devam edeceğini düşünüyorum. özellikle 1100 lü rakamları yakından görmeye devam ederiz. Yeni zirveler bundan sonra gelmeye devam edecek. '' dedi.

Elinizdeki altınları bozdurmayın! Gram altın tam tamına bu kadar olacak! Net rakam şimdi geldi! 

Gram altın 2 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Dolar için de net rakam geldi! İslam Memiş peş peşe açıkladı!

Altında fırtına değil resmen tsunami başladı! 1 gram bile altını olan koşun bakın! 5 Aralık 2022 altın fiyatları