Altın & Gümüş

Altın fiyatlarına Putin hamlesi! Altında ibreler yukarı gösteriyor! Hemen şimdi bakın

Altın fiyatlarında son günlerde aşağı yönlü düşüş gözlemlenirken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kısmi seferberlik ilanı sonrasında altın fiyatlarında ibreler yukarı gösteriyor. Son zamanlarda düşüş eğiliminde olan altın fiyatlarında bugün ibreler yukarı gösteriyor

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yaşanıyor. Son zamanlarda düşüş eğiliminde olan altın fiyatlarında bugün ibreler yukarı gösteriyor.  Altın fiyatlarının güne yukarı yönlü başlamasının ardından gram altın 985 seviyesine yükseldi.

Dün ons altındaki düşüşle birlikte değer kaybeden gram altın 980 liradan günü tamamlamıştı.

ALTIN FİYATLARINDA PUTİN HAMLESİ

Bugün Fed faiz kararı sonuçları beklenirken öte yandan  Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna’nın Donbas, Zaporijya ve Herson bölgelerinin bağımsızlık kararlarını desteklediklerini söyleyrek askeri kısmi seferberlik ilan ettiğini duyurdu.

Analistlere göre bu durumun küresel ölçekte risk iştahını arttırdığını belirterek teknik açıdan ons altın fiyatlarında 1650 ve 1620 doların destek, 1690 ve 1720 doların direnk konumunda olduğunun altını çizdi.

 

GRAM VE ONS ALTIN SON DURUM

Altın fiyatlarında son durum merak ediliyor. Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları bugün ne kadar? Ons altın bugün ne kadar oldu? soruları gün içinde en çok sorgulatılan konular arasında yer alıyor.

Gram altın şu dakikalarda alış fiyatı 999 TL, satış fiyatı ise 1009 TL,  çeyrek altın alış fiyatı 1637 TL, satış fiyatı ise 1654  TL, yarım altın alış fiyatı 3,263 TL, satış fiyatı ise 3,306 TL seviyesinde işlem görüyor.

Ons altın ise 1674 dolar bandında değerleniyor.  

KRİTİK KARAR BEKLENİYOR

Analistler, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) bu akşam açıklayacağı faiz kararı öncesi altın fiyatlarında dalgalı bir seyir izlendiğini belirtti.

 

Faiz kararı sonrası Fed Başkanı Jerome Powell’ın yapacağı konuşma ve güncellenen makroekonomik projeksiyonlarda para politikasının gelecek dönem seyrine ilişkin ipuçlarının aranacağı belirtildi.

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda ABD Merkez Bankası’nın (Fed) bu hafta yüzde 83 ihtimalle 75 baz puan faiz artırmasının beklendiğini aktaran analistler, kasım toplantısı için ise tahminlerin 50 baz puanda yoğunlaştığını söyledi.

Rekor geliyor... Altın kahini İslam Memiş altın için yeni rakamı açıkladı! O tarihte yer yerinden oynayacak

Altın tuzla buz oldu! Elinde 1 gram bile altını olanlar geri sayım başladı! 21 Eylül 2022 altın fiyatları

Gram altını olanlar dikkat! İslam Memiş’ten altın piyasasını alt üst edecek tahmin!