21 / 05 / 2024

Altın fiyatlarında bu tarihe dikkat! İslam Memiş 2,5 ay sonrasını işaret etti

Altın fiyatlarında bu tarihe dikkat! İslam Memiş 2,5 ay sonrasını işaret etti

Altın fiyatlarında yaşanan düşüş sonrası yatırımcılar endişelendi. Düşüşün devam edip etmeyeceği yönünde tartışmalar sürerken, Para Politikaları Uzmanı İlam Memiş önemli bir uyarı yaptı. Memiş, altındaki düşüşe aldanılmaması yönünde uyarı yaparak, yıl sonuna dikkat çekti.



GÖZLER  FED'DE
Enflasyonla mücadele için aşırı faiz artışlarına giden Fed'in tutumu, doları güçlendiriyor. Riskli varlıkları elinde tutmak istemeyen yatırımcıların dolara geçişi ise altın ve hisse denetlerinde satış baskısı yapıyor.

İSLAM MEMİŞ: ALTIN FİYATLARINDAKİ DÜŞÜŞE ALDANMAYIN
Altındaki ani düşüş sonrası yatırımcıları uyaran İslam Memiş ise, ONS tarafındaki yükseliş sonrası kar satışları geldi. 1680 dolara kadar düşüş normal diyerek yıl sonu için ons tarafında 2000 dolar beklentisi olduğunu söyledi. Memiş, Gram Altın/TL tarafında ise ilk olarak 1280 TL yükselişin devam etmesi halinde ise 1400 TL seviyelerini beklendiği açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön