16 / 05 / 2024

Altın fiyatlarında ne bekleniyor? Yatırımcılar dikkat!

Altın fiyatlarında ne bekleniyor? Yatırımcılar dikkat!

Altın fiyatları yeni haftaya yatay ve sakin başladı. Altının onsu güne 1921 dolardan başlarken, gram altın 909 liradan işlem gördü. Altın fiyatlarında üzerinde bir baskı olduğunu söyleyen uzman isim İslam Memiş, altın fiyatlarındaki beklentiyi açıkladı...



1 ayda görülen 34,800 dolar rakamlar çok ucuz kalırken, düşüşlere tepki gösterildi. 44 bin dolar seviyesine kadar öngörüsü olduğunu söyleyen İslam Memiş, altının 47 bin dolara yükseldiğini aktardı.  Bu yükselişlerde piyasaların ne kadar manipüle edildiği belli oluyor dedi ve 47 bin seviyesinden sonra başka bir seviye gelecek mi? 50 bin seviyesini görecek mi hep beraber göreceğiz dedi. 

İslam Memiş: ''Faizleri artırıyoruz, borsalarda çöküşü engellmeye çalışıyoruz, işimize karışmayın size yeni bir piyasa verdik onunla ilgilenin,  dünyada haritayı yeniden çiziyoruz, piyasalarda uğraşmaya devam edin, sizin istediğinizi biz size veriyoruz siz bunlarla meşgul olun.'' mesajının verildiğini söyleyen İslam Memiş yatırım yapacak yatırımcıların bahaneler bulmadan elindekinin değerini bilerek hereket etmesini söyledi.

Altın fiyatlarında ne bekleniyor? Yatırımcılar dikkat!

Emtia, kripto, altın 2022 yılını kontrollü br şekilde tamamlayacak

''Bu piyasalar  hep beraber yükseliyor, hep beraber gelişiyor. Geçen hafta emtia piyasasında gerileme vardı.'' diyen İslam Memiş, bugüne bakıldığında 920 dolar altına sarkan bir altın ve 12 lira altına sarkan bir gümüşün olduğunu söyledi.

Altın fiyatlarında ne bekleniyor? Yatırımcılar dikkat!

Yatırımcılara farkındalık 

Yatırımcıların dikkat etmesi gerekeleri tek tek açıklayan Memiş şunları söyledi; ''Genel anlamda 2022 oldukça karışık ve belirsiz bir yıl olacak. Kısa vadeli al sattan uzak durulması gerekiyor, gereksiz harcamalar ve grereksiz tüketimlerden kaçmalı ve acabalarla iş yapmamalı ve yapılan yatırımlarda da bahensiz bir şekilde yılı tamamlayın' dedi.

Altının onsu 22 dolar değer kaybetti! İşte güncel altın fiyatları!

Gram altın bugün 9 liralık kayba uğradı: Gram altın, çeyrek altın kaç TL? Altın fiyatlarında son durum!

Altın fiyatları düşüyor... Gram altın bugün 7 lira daha değer kaybetti! İşte güncel altın fiyatları!

Altın fiyatları düştü! 28 Mart 2022 son dakika altın fiyatları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön