03 / 05 / 2024

Altın fiyatlarında son bir hafta nasıl geçti? Bu hafta yön neresi?

Altın fiyatlarında son bir hafta nasıl geçti? Bu hafta yön neresi?

Altın piyasasında bu hafta hareketli geçti. Rusya Ukrayna arasındaki gerilim gittikçe agresif bir hal alırken son dakika gelişmeleri altın fiyatları üzerinde etkili oldu. Peki altın fiyatlarında son bir hafta nasıl geçti? Bu hafta yön neresi? İşte ayrıntılar...



ALTIN FİYATLARINDA SON BİR HAFTA NASIL GEÇTİ?

Altının onsu haftanın ilk işlem günü olan 21 Mart Pazartesi sabahına 1927 dolardan başlarken gram altın 925 liradan satışa sunuldu. Salı günü ons altın 1935 dolardan işlem görürken gram altın 929 lira oldu. Çarşamba günü altının onsu güne 1916 dolardan başlarken gram altın 921 liradan satışa sunuldu. Perşembe günü ons altın yüzde 17 dolar artarak 1937 dolara yükseldi  gram altın, 915 liradan işlem gördü. Haftanın son işlem günü ons altın  1960 dolardan güne başlarken gram altın 941 liradan işlem gördü.

Peki  bu hafta altın fiyatlarında yön neresi? Altın fiyatları bu hafta yükselecek mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön