27 / 04 / 2024

Altın fiyatlarında tarihi zirve geldi! Her düşüş yükselişin habercisi! Bu rakamı duyan kulaklarına inanamayacak!

Altın fiyatlarında tarihi zirve geldi! Her düşüş yükselişin habercisi! Bu rakamı duyan kulaklarına inanamayacak!

Altında tarihi bir dönemeç kapıda mı? Altın fiyatlarındaki son düşüşler yükselişin habercisi olabilir. Uzmanlar, altının yakında rekor seviyelere çıkabileceği konusunda uyarıyor. İşte ayrıntılar...



Altın piyasalarında öngörüleriyle sık sık dikkat çeken Hatice Kolçak, yeni açıklamalarda bulundu. Altın uzmanı Kolçak'ın paylaştığı tahminler, altın yatırımcılarını şaşırtacak nitelikte. Kolçak, piyasanın tüm detaylarını değerlendirerek önemli bilgiler paylaştı. Haberimizde tüm detayları bulabilirsiniz.

ALTIN FİYATLARINA DİKKAT ÇEKEN YORUM

Hatice Kolçak, altın piyasaları konusundaki yorumlarına devam ediyor. Uzman isim, ons altın fiyatlarındaki düşüş, doların toparlanması ve para politikası ile ilgili görüşlerini paylaşarak piyasaları değerlendirdi.

Haftanın kapanışına doğru, ons altın 2004 dolarda sabitlendi. Ancak ABD verileri öncesinde 2050 seviyesine kadar yükselerek geri çekilmesi altın piyasasında ilginç bir durum yarattı. Altın uzmanı, son üç günde yaşanan artışın ardından düzeltme hareketi başladığını ve altının doların toparlanması ve yüksek getirilerin külçe üzerindeki baskısının etkisiyle baskı altında kaldığını belirtti.

Düşen altın fiyatları, dolar endeksinin 2023 yılında görülen seviyelere yakın olarak 100,80 ile 100,75 arasında toparlanması dikkat çekici bir gelişme olarak öne çıktı.


Geri Dön