02 / 05 / 2024

Altın fiyatlarında yatırımcıyı zengin edecek 3 kritik bilgi açıklandı! Altın düşecek işte o zaman...

Altın fiyatlarında yatırımcıyı zengin edecek 3 kritik bilgi açıklandı! Altın düşecek işte o zaman...

Altın almak özellikle enflasyonist piyasa koşullarında yatırımcı için en doğru seçenek. Altın yatırımcısını hiçbir zaman üzmüyor. Altın uzmanları altında yatırımcıyı zengin edecek 3 kritik bilgiyi açıkladı. Bu tavsiyelere uyup altına yatırım yapacaklar dikkat. Bunları yapın paranız değerini katlasın



EN DEĞERLİ VE POPÜLER MADENİ ALTIN PARALAR HANGİLERİ?

En popüler ve tanınan altın türleri arasında Güney Afrika'nın Krugerrand, Kanada'nın akçaağaç yaprağı, ABD'nin bizon ve kartal simgesi, Avusturya'nın Filarmonisi bulunmaktadır. Krugerrand ve ABD'nin altın paralarında madeni paranın dayanıklılığını artırmak için ilave metaller kullanılmaktadır bu nedenle biraz daha büyük ve ağırdırlar ancak yine de bir ons saf altın içerirler.

ALTINI EN GÜVENLİ NASIL KORUYABİLİRSİNİZ?

Bu altınlardan birini satın aldığınızda şaşırmamanız gerekir.  Altın ve gümüşü emtia olarak kabul etiğimizde fiyatı bir onsluk spot fiyatıdır ancak bir onsluk madeni paranın fiyatı daha yüksektir. Altın fiyatlarında sert dalgalanmalar olabilir bu zamanlarda altın fiyatları düşüşe geçtiğinde alım yapmaya hazır olmalısınız zira bu düşüş trendi çok uzun süreli olmaz. Bu süreçlerden sonra altın satıcıları da sizden altın almaya hazır olmalıdır bu aynı zamanda satıcının size sattığı ürüne güvendiği anlamına gelir. Elinizde bulunan altın ve diğer metalleri en güvenli saklamanın yolu ise bu varlıklardan elinizde olduğunu kimseye açıklamamak olacaktır. Altını saklamak için yastık altı denlen evde saklamak ya da bankaya kasaya koymak gibi seçenekler değerlendirilebilir.

Altın fiyatlarında son dakika! Gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç lira? 20 Nisan 2022 altın fiyatları..

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön