02 / 05 / 2024

Altın fiyatlarında yükseliş sürüyor. İşte son dakika altın fiyatları!

Altın fiyatlarında yükseliş sürüyor. İşte son dakika altın fiyatları!

Altın fiyatları, gram altın, çeyrek altın, ons altın ve Cumhuriyet altını hafta sonu da yatırımcılar tarafından takip edilmeye devam ediyor. Altın fiyatları, değer artışını bu hafta devam ettiriyor. Peki, gram, çeyrek, cumhuriyet altını ve 22 ayar bilezik fiyatları kaç TL oldu? İşte detaylar...



Yatırımcılar tarafından ‘güvenilir liman’ olarak bilinen altın fiyatları hafta içi olduğu kadar hafta sonu da merak edilmeye devam ediliyor. Bu nedenle, altın fiyatları arama motorlarında araştırılmaya devam ediyor.

Gram altın fiyatı, dolar kuru ve ons altın tarafından esen rüzgârlar nedeniyle yön bulmaya devam ediyor. Mayıs ayının başında son zamanların zirvesini gören ons altın fiyatı bugün maksimum 1.963,86 dolar minimum ise 1.951,04 dolar seviyesini görürken, onstan destek alan gram altın fiyatı maksimum 1.652,62 Türk Lirası, minimum ise 1.636,81 Türk Lirası seviyesine ulaştı. Altın fiyatları, global ekonomilerde meydana gelen gelişmeler ve döviz kurundaki hareketlilik ile güvenli liman olma özelliğini tazeleyerek değer artışını bu hafta da devam ettiriyor.

Altın fiyatlarında yükseliş sürüyor. İşte son dakika altın fiyatları!

Ons altının yükselişi ve döviz kurundaki gelişmelerle altın fiyatları yönünü yukarı çevirdi. Hafta içinde son derece hareketli anlar yaşayan altın fiyatları, Amerika’da beklentilerin altında gelen enflasyon verisi ile beraber tırmanışa geçmişti. Ons altın, son üç haftadan sonra artışa geçerken, gram altın fiyatı ons desteği ile birlikte yönünü yukarı kırdı.

Peki, bu gelişmelerin ardından gram altın, çeyrek altın, ons altın, cumhuriyet altını ve 22 ayar bilezik bugün kaç TL oldu? İşte 15 Temmuz 2023 Cumartesi altın fiyatları...


Geri Dön