03 / 05 / 2024

Altın fiyatlarını alt üst edecek kıyamet için analistler gün ve saat verdi!

Altın fiyatlarını alt üst edecek kıyamet için analistler gün ve saat verdi!

Bugün ons altın rekor üstüne rekor kırarak 2 bin dolara doğru hızlanırken, gram altın 1.171 TL ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Altın almak isteyenler bu haberi okumadan altın almamalı! İşte ayrıntılar...



Döviz kurları geçen yıl olduğu gibi bu yıl da hızlı hareket etmeye devam etti. Geçen Aralık ayında 18,60-18,70 seviyelerine yükselen dolar, yılbaşından bu yana 18,78 seviyelerinde işlem görüyor. Ancak dolar bu hafta 18.85 TL seviyesine kadar yükseldi. Bu arada euro 20,40 TL'nin üzerine çıktıktan sonra bu hafta 20,33 TL'den işlem görüyor. TCMB'nin politika faizini yüzde 9 oranında sabit tuttuğu haftada dolar kurunun sınırlı pozitif ve ons altının 1.936 doları görmesiyle beraber, gram altın tarihinin en yüksek seviyesini gördü. Gram altının fiyatı 1.171 TL'ye kadar yükseldi. Çeyrek altın 1.959 TL, Cumhuriyet altını da 7.795 TL seviyesini gördü.

Altın fiyatlarını alt üst edecek kıyamet için analistler gün ve saat verdi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön