Altın & Gümüş

Altın fiyatlarının seyrini değiştirecek sıcak gelişme! Saatler kaldı

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken ilerleyen saatlerde altın fiyatlarının seyrinin değişmesi bekleniyor. İşte o sıcak gelişme... Yatırımcılar ''Altın fiyatlarında son durum ne oldu?'' sorusuna yanıt arıyor

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yakında takip ediliyor. Yatırımcılar ''Altın fiyatlarında son durum ne oldu?'' sorusuna yanıt arıyor. Altın fiyatlarının seyrini değiştirecek gelişme saatler sonra yaşanacak... İŞTE DETAYLAR

ALTINI SEYRİ DEĞİŞECEK

Altın fiyatları küresel piyasalardaki gelişmelerden etkilenmeye devam ediyor. Bugün ABD tarım dışı istihdam verileri açıklanacak ve herkes açıklanacak olan verilere odaklandı. ABD tarım dışı istihdam verilerinin altın fiyatlarının seyrini değiştirmesi bekleniyor.

Peki altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları şu anda kaç lira? İşte altın fiyatlarında son durum...

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM 

Ons altın fiyatı şu sıralar 1791 dolardan alıcı bulurken, gram altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Altının gram fiyatı şu anda 1035 lira seviyelerinde işlem görüyor.

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeler yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Bir ara 1050 TL seviyesine çıkan altın fiyatları sert bir düşüş yaşamasının ardından şu anda altın fiyatlarının ne olacağı merak ediliyor

Geçtiğimiz aylarda 1700 doların altına düşen altının ons değeri geçtiğimiz hafta yukarı yönlü hareket etmeye başladı. Ons altın bugün 1.797 dolardan işlem görüyor. Öte yandan altın yatırımcısının gözü bugün açıklanacak olan tarım dışı istihtam verisinde olacak.. 

ANALİSTLERDEN ALTIN YORUMU GELDİ

Analistler, ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin Tayvan'ı ziyaret ettikten sonra gündeme gelen jeopolitik risklerden destek alan altın fiyatlarının bugün ABD'de açıklanacak olan istihdam verilerinden önce, sakin bir seyir halinde olduğunu belirtti. 

#resim2>

ABD'de açıklanan ikinci çeyrek büyüme verilerinin teknik bir durgunluğa işaret etmesinin ardından makroekonomik verilerin öneminin arttığını belirten analistler, bugün yayınlanacak istihdam raporunda tarım dışı istihdam, işsizlik oranı ve ortalama saatlik kazanç verilerinin takip edilmesi bekleniyor.

Piyasa beklentilerine göre tarım dışı istihdam verisinin 250 bine gerilemesi, işsizlik oranının yüzde 3,6'da sabit kalması ve ortalama saatlik kazançların aylık yüzde 0,3 oranında artması bekleniyor.

Ne dolarda ne altında! İslam Memiş, yeni yatırım aracını açıkladı

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Gram altın ve çeyrek altını olanlar hemen göz atın! Son dakika altın fiyatları

İslam Memiş kat kat kazandıran yatırım aracını açıkladı! Ne altın ne dolar…