26 / 07 / 2024

Altın herkesi ters köşeye yatırdı! Uzmanlar bile şaşırdı.. Bu habere hemen bakın

Altın herkesi ters köşeye yatırdı! Uzmanlar bile şaşırdı.. Bu habere hemen bakın

Ons altın ve gram altında tüm dönemlerin rekor seviyesine geçiş yapılırken hafta kapanışı ise beklenmedik halde çıktı. Türkiye'de yatırım aracı olarak tercih edilen altın isteği rekor oranları geçti.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Son olarak, altın genellikle mücevherat, para ve diğer değerli eşyaların yapımında kullanılır.

Altın düşecek mi, yükselecek mi Hafta içinde ABD Merkez Bankası FED kararları üstünden son 16 senenin tepesine çıkılırken ons ücretleri 2080 doları geçerek 253.000 yükseliş yaşadı. Enflasyonla birlikte inatçıların karşısında istihdam üzerinde ki iyileşmeler ise Mayıs ayıyla beraber sürmektedir. Altın ücretleri günlük kaybını yüzde 2.5 taşıyarak tekrar 2000 dolar civarlarına düştü.

TÜRKİYE'DE Kİ ALTIN TALEBİ ÜST SEVİYELERE ÇIKTI

FED faiz kararıyla beraber ons atındaki çıkışla birlikte gram altın ücretleri 1302 TL'ye kadar çıktı. Türkiye'de tasarruf sahiplerinin altın yatırımları tarihi seviyeye çıktı. Altın isteğiyle beraber rekor yükselişi görenleri şaşırtırken külçe formunda altın yatırımcıları ilk çeyreğinde 50 ton olarak rekora çıktı.

Altın herkesi ters köşeye yatırdı! Uzmanlar bile şaşırdı.. Bu habere hemen bakın

GRAM ALTIN İÇİN TAHMİNLER GELDİ

Yatırımcıların altına olan talepleri yükseliş gösterirken durumun nasıl ilerleyeceği merak konusu oldu. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, ons altındaki gelen desteğe değinilirken yükselen taleple beraber gram altın rekor seviyeye çıktı.

Vatandaşların altına olan yönelmesiyle birlikte ücretlerde yakın zamanda yüksek seviyelere erişildi. Bununla beraber Kur Korumalı Mevduat Hesabında çözüm arayışı başlarken ücretleri yukarı seviyeye yükseldi.

Ev hanımları bu haberi duyunca çılgına dönecek! Flaş avantajlar ard arda açıklanıyor! Maaşlarınız bu kadar olacak

Maaşlara yapılacak zam enflasyonu etkiyecek mi? Enflasyon nasıl oluşur?

Piyasa dehası İslam Memiş ev alacakları ikaz etti! Bunu yapmazsanız dövecek diz bulamayacaksınız


Geri Dön