29 / 04 / 2024

Altın için 3 kritik tarih! Bütün her şey değişebilir

Altın için 3 kritik tarih! Bütün her şey değişebilir

Altın fiyatları ons altındaki düşüş sonrası haftanın ilk gününde de yatırımcıların gündeminde yer alıyor. Piyasa analistleri altın için ikinci, üçüncü ve dördüncü çeyrek tahminlerini açıkladı. İşte tüm detaylar...



OPEC+'nın beklenmedik şekilde üretimi kısma kararı almasının Fed'in faiz artıracağı beklentilerini yükselterek ABD dolarını güçlendirmesi ons altın fiyatını etkiledi. Ons altın bu sabah 1950 doların altını test etmesinin ardından şu sıralarda Cuma gününe göre yüzde 0,9 düşüşle 1952 dolardan satılıyor. Gram altın fiyatı ise 1.205 lira seviyesinde yönünü aşağı çevirdi.

Aynı dakikalarda çeyrek altın fiyatları 1.973 lira, Cumhuriyet altını 8.330 lira ve 22 ayar bileziğin gram fiyatı da 1.184 liradan satışa çıkarılıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön