Altın & Gümüş

Altın için beklenen rakam açıklandı! O tarihte altın fırlayacak! Rakamı görenler küçük dilini yutacak

Altın fiyatlarındaki düşüş devam ediyor. Yatırımcılar ise gergin bekleyiş içerisinde altın fiyatlarının yükseleceği günü merakla bekliyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne zaman yükselişe geçeceğini merak ediyor

Altın fiyatlarındaki düşüş yatırımcılar tarafından erakla takip ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne zaman yükselişe geçeceğini merak ediyor. Altın fiyatlarının yükselişe geçeceği tarihi ve rakamı madenciler açıkladı. Bu rakamı görenler küçük dilini yutabilir. İşte madencilerin altın beklentisi...

 

ALTIN FİYATLARI DÜŞÜYOR

Altın fiyatları son beş aydır peş peşe düşüşe geçti. Geçtiğimiz hafta cuma günü ons altın 1654 dolar seviyesini görerek sert düşüş kaydetti. 5 aylık süre boyunca altın fiyatları aşağı yönlü hareket ediyor. Altın fiyatlarının  yönü yarın FED faiz kararı sonrasında belli olacak.

Yarın FED tarafından açıklanması beklenen faiz kararı öncesi altın fiyatları aşağı yönlü seyrine devam ediyor. Yarın açıklanılması beklenen faiz kararında FED'in 75 baz puan artışı yapması bekleniyor.

Piyasalar için kritik öneme sahip olan FED faiz kararı yarın açıklanacak. Karar öncesinde ons altın 1700 dolar seviyesinin altında işlem görürken gram altın 985 TL oldu.
 

ALTIN FİYATLARI O TARİHTE FIRLAYACAK

Altın fiyatlarınının ne zaman yükseleceğini merak edenler için Msencilerden altın yrumu geldi.

Denver Altın Forumu'na katılan maden şirketlerinden 10'unun yöneticileri ile yapılan anket yıl sonuna kadar ons fiyatının 1806,10 dolar seviyesine ulaşması bekleniyor.

MERKEZ BANKALARI ALTIN ALIYOR

Merkez Bankaları tarafından da altın alındığına değinen Dünya Altın Konseyi Başkanı Joseph Cavatoni de yaptığı konuşmada, "Merkez bankalarının da aralarında olduğu yatırımcıların altın alımı ile ilgilenmeye devam ettikleri görmeyi sürdüreceksiniz. Jeopolitik riskler altını yatırımcıların akıllarında ön sırada tutmaya devam ediyor" dedi.

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

Ons altında bugün gün içerisinde en düşük 1.670 dolar, en yüksek ise 1.679 dolar seviyeleri görüldü.

Yurt içinde de gram altın ons altında gerçekleşen düşüşten etkilenmeye devam ediyor. Bugüne 985 liradan başlayan gram altın saat 10:00’a kadar en düşük 982 TL, en yüksek ise 988 TL seviyelerini test etti.

Gram altın uçuşa geçecek! Analistler dakikalar önce 'Kemerleri bağlayın' diyerek açıkladı! Rakam fena

Altının başkenti altın fiyatlarını resmen açıkladı! İşte 20 Eylül 2022 Kahramanmaraş altın fiyatları 

14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları resmen dibe vurdu! Herkes kapış kapış bu bilezikleri alıyor