04 / 05 / 2024

Altın için büyük tahmin az önce geldi! Altın Haziran ayı sonunda işte bu kadar olacak! Hemen bu rakama bakın!

Altın için büyük tahmin az önce geldi! Altın Haziran ayı sonunda işte bu kadar olacak! Hemen bu rakama bakın!

Finans analisti İslam Memiş son zamanların gündem konuları arasında yer alan altın ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İslam Memiş altının Haziran ayı sonunda geleceği rakamı telaffuz etti. İşte detaylar...



ALTIN BU RAKAMI GÖRECEK

İslam Memiş merakla beklenen altın ve dolar yorumunda Fed’in faiz kararı sonrası dolar endeksinin 105 seviyelerini gördüğünü fakat şu an tekrar 103 bandına çekildiğini söyleyerek,  "Karar sonrası piyasalarda çok uçan kaçan bir şey olmadı. Bunun nedeni 3 gün önceden Fed faiz kararının fiyatlanması oldu." dedi. 

Altın için büyük tahmin az önce geldi! Altın Haziran ayı sonunda işte bu kadar olacak! Hemen bu rakama bakın!

Döviz kurlarında yaşanan yukarı yönlü ataklar ve emtia fiyatlarındaki baskılanma beklentinin 3 gün öncesinden alındığını gösterdiğini söyleyen İslam Memiş, piyasaların beklentileri doğrultusunda 75 baz puan artış yapıldığında büyük bir hareketlilik yaşanmadığını ve piyasaların rahatladığını dile getirdi.

Merakla beklenen altın yorumunda gram altının 1.025 dolar seviyesinden işlem gördüğünü söyleyen İslam Memiş, güçlü destek seviyesini 950 direnç seviyesini ise 1.050 lira olarak gözlemlediğini söyledi. "Ons altın 1.810 dolar seviyesindeyken tekrar bir boğa piyasasına girerek 1.850 dolar kapısında bekliyor." diyen İslam Memiş, bu ay sonuna kadar 1.880 dolar bandına kadar yükselebileceğini de sözlerine ekledi.

Altında büyük fırtına! Bu rakamları duyan da gören de inanamadı! İşte son dakika altın fiyatları 17 Haziran 2022!

Altın fiyatları gerilemeye başladı! Gram çeyrek yarım ve cumhuriyet altını kaç lira oldu?

Dünyanın en ünlü bankası altın fiyatları için 3 aylık tahmini açıkladı! Altın yatırımcıları gözlerini çevirdi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön