07 / 05 / 2024

Altın için çarşamba ve perşembe alarmı! Altında dananın kuyruğu kopacak! Hiç yanıltmadı! O günlerde altın fiyatları

Altın için çarşamba ve perşembe alarmı! Altında dananın kuyruğu kopacak! Hiç yanıltmadı! O günlerde altın fiyatları

Altın yatırımcıları, altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken uzmanlar çarşamba ve perşembe günleri için alarm verdi. Altın fiyatlarında dananın kuyruğu kopacak. Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Hiç yanıltmayan altın fiyatları o günlerde böyle olacak. İşte ayrıntılar...



ALTIN İÇİN ÇARŞAMBA VE PERŞEMBE ALARMI

Altın fiyatları ekonomik gelişmelerden yakından etkilnemeye devam ediyor. Çarşamba ve perşembe günü gerçekleşecek olan ekonomik gelişmeler altın fiyatlarının yönünü etkilemesi bekleniyor.

Çarşamba günü Fed toplantı tutanaklarını açıklarken Perşembe günü de Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak. Bu gelişmelerin altın fiyatlarının seyri ile ilgili etkili olması bekleniyor. Çünkü bu zamana kadar hiç yanıltmadı. Bu gelilmeler altın fiyatları üzerinde hep etkili oldu. 

Peki yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen sarı metal düşecek mi, yükselecek mi? Yatırımcılar merak ediyor....


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön