07 / 05 / 2024

Altın için çarşamba ve perşembe alarmı! Altında dananın kuyruğu kopacak! Hiç yanıltmadı! O günlerde altın fiyatları

Altın için çarşamba ve perşembe alarmı! Altında dananın kuyruğu kopacak! Hiç yanıltmadı! O günlerde altın fiyatları

Altın yatırımcıları, altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken uzmanlar çarşamba ve perşembe günleri için alarm verdi. Altın fiyatlarında dananın kuyruğu kopacak. Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Hiç yanıltmayan altın fiyatları o günlerde böyle olacak. İşte ayrıntılar...



ALTINDA SON DURUM

Altın fiyatları bu hafta ile birlikte üst üste dördüncü haftaya yükselişle başladı. Altın fiyatları geçtiğimiz haftayı  1,50 primle 1,802 dolardan tamamladı. Ons altın yeni güne de 1809 dolardan başladı. Gram altın ise şu dakikalarda 1043,89 liradan değerleniyor.

Altın için çarşamba ve perşembe alarmı! Altında dananın kuyruğu kopacak! Hiç yanıltmadı! O günlerde altın fiyatları

ALTIN HİÇ YANILTMADI...

Altın fiyatlarının ne olacağını merak eden yatırımcılar araştırmalarına bugün de devam ediyor. Çarşamba ve perşembe günü gerçekleşecek olan ekonomik gelişmelerden sonra altın fiyatlarının artması bekleniyor. Çünk bu zamana kadar altın fiyatları hiç yanıtlmadı. 

Ekonomist Arkadiusz Sieroń’un değerlendirmesi dikkat çekti. “Ya zaten bir resesyondayız ya da bir durgunluğa doğru gidiyoruz” diyen uzman isim, “Altının güvenli liman varlığı olduğu göz önüne alındığında, fiyatları için bir durgunluk olması gerekir. Altın genellikle ekonomik gerileme dönemlerinde yükselir. Bu durum, son üç resesyonda da böyle olmuştur” İfadelerine yer verdi.

İslam Memiş’ten dolar 10 lira olacak açıklaması! Fırtına koptu geliyor!

Selçuk Geçer'den ''yok artık'' dedirten yeni dolar tahmini! Dolar 2 ay sonra bu kadar olacak! Herkes baksın...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Kenarda 1 gram altını bile olanlar acil baksın! 15 Ağustos 2022 altın fiyatları

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön