03 / 05 / 2024

Memur ve emekliyi bekleyen sürpriz! Zam için yeni oran verildi

Memur ve emekliyi bekleyen sürpriz! Zam için yeni oran verildi

Memur ve emekli maaşlarına zam ile ilgili son dakika gelişmesi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada zam için çarşamba gününün altını çizdi. Öte yandan zam ile ilgili yeni oran verildi.



Son dakika memur ve emeklilere zam sürprizi geldi... Emekli ve memur Temmuz zammı önümüzdeki hafta belli oluyor. 20 milyon emekli ve memur zam oranı 5 Temmuz'da netleşecek.

TÜİK'in açıklayacağı Haziran ayı enflasyon oranı sonrası 6 aylık rakamlar refah payı hariç belli olacak. Daha sonra Bakanlığın yaptığı çalışma devreye girecek ve maaşlar ek zam ile yükselecek. İşte tüm ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön