19 / 05 / 2024

Altın için kırmızı alarm çalıyor! Yatırımda bu yanlışa düşen büyük hata yapar! Kulaktan kulağa yayılıyor...

Altın için kırmızı alarm çalıyor! Yatırımda bu yanlışa düşen büyük hata yapar! Kulaktan kulağa yayılıyor...

Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ederken Altın Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların yatırım yapmak için hangi altın almaları konusunda 'kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyin' uyarısı geldi. Ayrıntılar haberimizde...



ALTIN YATIRIMCILARI DİKKAT!

Altın Uzmanı İslam Memiş yatırımcıların yatırım yaptığı altın türlerine göre birbirlerini yönlendirmesini doğru olmadığını şu sözlerle ifade etti: “Ben Cumhuriyet altını biriktiren bir birikimciyim, tasarruf sahibiyim. Hemen karşımdaki arkadaşa diyorum ki, Kesinlikle Cumhuriyet alman lazım. Cumhuriyet kaybettirmiyor.” Biri gram altın alıyor, kesinlikle gram altın alman lazım, Gram altın alım-satımda kaybettirmiyor. O yüzden gram altın biriktirmen lazım. Gümüş tarafında da külçe alman lazım, granür alman lazım. Kişi kendisi neyi biriktiriyorsa, karşı tarafa da aynısını söylüyor. Aynısını biriktirmesini tavsiye ediyor. Ama bu tamamen yanlış bir uygulama. benim nazarımda bu konu tamamen bir magazinsel konu.” 

Uzmanlardan gram altın için bomba tahmin geldi! Gram altın yıl sonunda bu kadar olacak!

Altın fiyatları son durum: Bugün gram, çeyrek, Ata, tam ve Cumhuriyet altını ne kadar? 9 Haziran 2022 altın fiyatları

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön