Kent Haberleri

Altın için tehlike çanları çalıyor! Altın kırmızı çizgiyi geçti şimdi bu seviye görülecek

Gram altın geçtiğimiz hafta 1039 TL seviyesini aşarken ons altının da etkisi ile rekor seviyelere yükseldi. Bu hafta ise altın fiyatları sert düştü.  Altın için tehlike çanları çalmaya başladı. Gram altında son bir hafta içinde yaşanan büyük değer kaybı yatırımcıları şaşırtmaya devam ediyor

Kapalıçarşı'da gram altın bugün 994 TL seviyesinde güne başladı. Gram altında son bir hafta içinde yaşanan büyük değer kaybı yatırımcıları şaşırtmaya devam ediyor. Öte yandan uzman isim, altın için kırmızı çigiyi geçtiğini söyleyerek gelecek rakamı açıkladı.
 

ALTIN KIRMIZI ÇİZGİYİ GEÇTİ

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Altın fiyatları cuma günü ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasından sonra sert düşüşe geçerken haftaya dip rakamlarla başladı.

Gram altın bir gün içinde 34 TL birden değer kaybederken ons altın  1680 dolar olan kırmızı çizgi sınırını geçti. Uzmanlar kırmızı çizgiyi geçen ons altın için gelececek seviyeyi açıkladı. Altın için tehlike çanları çalıyor. İşte altının göreceği o seviyeyi  uzmanlar açıkladı.


ALTININ GÖRECEĞİ O RAKAM BELLİ OLDU...

Uzmanlar 1680 doların kırmızı çizgi olduğunu, bu sınırın altına sarkması durumunda 1650 doları görebileceği uyarasında bulundu. Ons altın şu dakikalarda 1665 dolardan işlem görüyor.

 

ALTIN FİYATLARI NEDEN DÜŞÜYOR?

Yatırmcılar altın fiyatlarındaki düşüş merak ediyor. Bu düşüşün ne zamana kadar devam edeceğini merak eden yatırımcılar altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Altın fiyatlarının düşmesindeki en büyük sebep, dolar endeksinin yükselmesi. İkinci en büyük neden, teknik olarak satışların gelmesi. Bu konuyu İslam Memiş şu şekilde açıkladı: ''. Gram altın fiyatının ekranlarda olduğu gibi görünmediğini tekrar vurgulamak isterim. Yıl sonu öngörülerimizde herhangi bir değişim söz konusu değil. Ons tarafında 2000 dolar seviyelerini bekliyoruz. Gram altında 1280 seviyesi kırıldıktan sonra 1400 lira seviyelerini bekliyoruz.'' dedi.

 

ONS ALTIN VE GRAM ALTIN  SON DAKİKA 

Ons altın 11 Ekim 2022 Salı günü 1665 dolardan işlem görüyor. Gram altın alış fiyatı 998 TL, satış fiyatı ise 1009 TL seviyesinde değerleniyor.  

 

Uçuşa geçen altın fiyatları çakıldı! Kimse beklemiyordu! Yatırımcıların aklı çıkacak! 11 Ekim 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları yere çakıldı! İslam Memiş’ten görülmemiş altın yorumu geldi!