03 / 05 / 2024

Altın kahini İslam Memiş'ten 'bankalar kendi arasında anlaştı' iddiası!

Altın kahini İslam Memiş'ten 'bankalar kendi arasında anlaştı' iddiası!

İslam Memiş, bankaların kendi aralarında altın, döviz ve gümüş gibi emtia işlemlerinde makas aralığı konusunda anlaşmış durumda olduklarını bu konuda bir düzenleme yapılması gerektiğini söyledi.



İslam Memiş, bankaların kendi aralarında altın, döviz ve gümüş gibi emtia işlemlerinde makas aralığı konusunda anlaşmış durumda olduklarını bu konuda bir düzenleme yapılması gerektiğini söyledi. Fiziki gümüş yatırımı ve yatırımcısının da ekonomiye kazandırılması gerektiğini kaydeden Memiş, ayrıca sigortasız olduğu için gelirini ispatlayamayan ama borçlandığı durumda taksidini ödeyebilecek kişiler için de bir düzenleme yapılaması gerektiğini ifade etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön