Kent Haberleri

Altın kahini İslam Memiş bir konuştu pir konuştu! Dolar o tarihte 25 TL'ye uçacak!

İslam Memiş, dolar kurunda yeni bir rekor beklentisini dile getirdi. Memiş'in açıklamasına göre dolar, belirtilen tarihte 25 TL'ye ulaşacak. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş de dolar kuruna ilişkin tahminlerini açıkladı

Birçok uzman isim, dolar kurundaki dalgalanmalar hakkında açıklamalar yapmaya devam ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş de dolar kuruna ilişkin tahminlerini açıkladı. Son zamanlarda artış gösteren dolar kurunda rekor bir tahmin ortaya konuldu. İslam Memiş, tarihe de atıfta bulunarak dolar kuruna ilişkin soruları yanıtladı. Bu bağlamda, dolar ne kadar olacak sorusunun yanıtı da verildi. İşte bütün ayrıntılar...

İSLAM MEMİŞ DOLAR DEĞERLENDİRMESİ!

İslam Memiş, altın ve para piyasalarında uzman bir isim olarak dolar kurundaki gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu. Doların artışla güne başlamasının ardından kapanışının 19,19 seviyesinde olduğunu belirtti.

Geçtiğimiz günlerde Türker Akıncı'nın Youtube kanalında konuk olan İslam Memiş, seçim sonrası dolar kurunda görülebilecek olası yükselişleri değerlendirdi. Memiş, seçim sonrasında dolar kurunun 24 TL ile 25 TL aralığını görebileceğini, ancak bu yükselişin getiri olarak bir karşılığı olmayacağını ifade etti.

Yatırımcıların dikkatini çeken uzman isim İslam Memiş'in bu tahmini, seçimlere az bir süre kala piyasaların seyrini etkileyecek gibi görünüyor.

DOLAR TAHMİNİ GELDİ

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar kuruna ilişkin tahminlerini güncelledi. Geçtiğimiz Aralık ayında yaptığı analizler doğrultusunda, 2023 yaz aylarında dolar kurunun 24 TL ile 25 TL aralığında olacağını tahmin etmişti. Şu an itibarıyla dolar kurunun kapalı çarşı ve bankalarda 19,40 TL seviyelerinde işlem gördüğü düşünüldüğünde, dolar kurunun 20 TL seviyesini aşması durumunda farklı seviyelerin konuşulabileceğine dikkat çekti.

İslam Memiş, euro ve sterlin gibi diğer para birimlerine de değindi ve paraliterelerin daha cazip durduğunu belirtti. Yatırımcılara, doların yanı sıra diğer para birimlerine de yatırım yapma fırsatlarını değerlendirmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

DOLAR KURUNDA KÖTÜ HABER!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar kuruna ilişkin öngörülerini paylaştı. Seçim sonrasında dolar kurunun 25 TL seviyesini görebileceğini belirtti, ancak bunun yatırımcılara bir kazanç sağlamayacağına işaret etti. Eğer dolar kurunda bir artış olmazsa, euro ve sterlin yatırımlarının daha mantıklı olacağını önerdi. Uzman isim, dolar kurunun durumuna bağlı olarak yatırımcılara çeşitli alternatifler sunarak, en uygun yatırım fırsatlarını değerlendirmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

Emeklilere bir zam müjdesi daha! Emekli promosyonları uçtu! Bankalar arası yarış iyice kızıştı!
6 dev bankada peş peşe son dakika rüzgarı! ING, İş Bankası, Akbank, TEB, Akbank ve Garanti açıkladı! Sakın kaçırmayın!
Aile Bakanlığı'ndan son dakika Nisan 2023 destek müjdesi! Hesaplara 2.059 TL ve 3.708 TL para peş peşe yatıyor!