Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları ne olur? Altın Kahini İslam Memiş bir çırpıda açıkladı! Bu rakamı görenlerin etekleri zil çaldı!

Gümüş fiyatları 2023 yılına iyi bir başlangıç yaparken yatırımcılar ''gümüş fiyatları ne olur? sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın Kahini İslam Memiş, bir çırpıda gümüşün ne kadar olacağını açıkladı. Bu rakamı görenlerin etekleri zil çaldı! Gümüş fiyatları ne olur? sorusunun yanıtını merak edneler için İslam Memiş fırtınanın kopacağını ve gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı

Altın Kahini İslam Memiş, gümüş fiyatları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Gümüş fiyatları ne olur? sorusunun yanıtını merak edneler için İslam Memiş fırtınanın kopacağını ve gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı. 

Gümüş fiyatları 2022 yılını rekor seviyelerle kapatırken, 2023yılında gümüş fiyatlarının ne olacğaı merak ediliyor.Altın Kahini İslam Memiş bir çırpıda açıkladı! Bu rakamı görenlerin etekleri zil çaldı!

GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLUR?

2022 yılında yatırımcılara en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olduğunu belirten İslam Memiş, gümüş fiyatlarının 2023 yılında da yatırımcılarına kazandırmaya devam edeceğini açıkladı.

Memiş, ‘‘Son 3 yıldır gümüş fiyatları yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. 2022 yılında altını tahtından eden bir gümüş fiyatı var karşımızda.

Geçen yıl altın yüzde 43 kazandırırken, gümüş ise gram tarafında yüzde 45 kazandırdı. Gümüşün gramı 2022 yılına 9,92 liradan başlamıştı ve 14,35 lira seviyesinden yılı tamamladı. Daha yeni yılın ilk günlerinde gümüşün gram fiyatı bugün 14,65 lira seviyesine kadar yükseldi.

Kapalıçarşı piyasasında ise 15 lirayı aştı diyebiliriz. Gümüş tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü’’ dedi ve kıyameti kopartacak rakam açıklamasını yaptı.

İslam Memiş, gümüşün gram fiyatının 20 TL olacağını söyledi: ''Özellikle bu yıl gümüşün gram fiyatının 20 lira seviyesine, gümüşün ons fiyatının da 40 dolar seviyesine bir yükseliş görmemiz mümkün olabilir. '' dedi.

GÜMÜŞ FİYATLARI GÜNCEL! 5 OCAK 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI!

5 Ocak 2023 gümüş fiyatları ne kadar oldu? Bugün gümnüş fiyatları kaç lira? Gümüşün gram fiyatı ne kadar? soruları yatırımcılar tarafından araştırılıyor.

Gümüşün gram alış fiyatı bugün 13,39 lira, satış fiyatı şse 14,47 lira seviyesinden işlem görüyor. Gümüşün ons fiyatı ise 23,29 dolardan işlem görüyor. 

Gümüş altını tahtından edecek! İslam Memiş müjdeyi verdi! Gümüşü olanların parası katlanacak!

Gümüş 20 lira olacak! Altın Kahini İslam Memiş tarihi açıkladı! Yatırımcıların etekleri zil çaldı! Acil bakın!