Kent Haberleri

Altın Kahini İslam Memiş elinde altın olanları uyardı! Bu rakamlar takip edilecek! Ekranda görünen rakamlara inanmayın!

Altın Kahini İslam Memiş elinde altın olan yatırımcıları ''ekranda görünen rakamlara inanmayın'' diyerek uyardı. Altın fiyatlarında bu rakamlar takip edilecek! Ons altının bir miktar daha yükselişe geçeceğini belirterek, yatırımcıların ekranlarda görünen altın fiyatlarına inanmamalarını söyledi


Altın ile ilgili son dakika gelişmeleri yakındna takip eden yatırımcılar için Altın Kahini İslam Memiş önemli uyarıda bulundu. Ons altının bir miktar daha yükselişe geçeceğini belirterek, yatırımcıların ekranlarda görünen altın fiyatlarına inanmamalarını söyledi.Altın fiyatlarında bu rakamlar takip edilecek!
 

EKRANDA GÖRÜNEN FİYATLARA İNANMAYIN!

İslam Memiş, ons altının bugün yükselişe geçeceğini belirterek ekranlarda 1116 TL olarak görülen gram altının serbest piyasada 1140 TL, seviyelerinden işlem gördüğünü açıkladı. İslam Memiş, ekranlarda görünen rakamlara inanmayın diyerek elinde altın olan yatırımcıları uyardı.

BU RAKAMLAR TAKİP EDİLECEK!

Altın ile ilgili son dakika gelişmeler haftanın üçüncü işlem gününde de yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından takip ediliyor. İslam Memiş elinde altın olan yatırımcıları uyararak, bugün takip edilecek altın fiyatlarını açıkladı. 

Ekranda gözüken rakamlara inanmamak gerektiğinin altını çizen İslam Memiş gram altın fiyatının 1100 TL ile 1125 TL arasını takip edeceğini açıkladı.

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Son dakika altın fiyatları altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Altın fiyatları haftnın üçüncü işlem gününe yukarı yönlü başladı.

Yatırımcılar altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatı kaç lira oldu? sorularının yanıtlarını arama motorlarında aratıyor. Bugün ons altın fiyatı 1836 dolar olurken, gram altın 1153 lira, çeyrek altın fiyatı 1885 lira, yarım altın fiyato ise 3769 lira seviyesinden işlem görüyor.

Altında göstergeler bir anda yeşile döndü! 1 gram bile altını olan çabuk baksın! 22 Şubat 2023 altın fiyatları

Ne altın ne de dolar! İslam Memiş altını çizerek uyardı! Buna yatırım yapan kazançlı çıkacak

Merkez Bankası doların ne kadar olacağını açıkladı! Tüm bildiklerinizi unutun! Hemen bu rakama odaklanın