Kent Haberleri

Altın Kahini İslam Memiş elinde gram altını olanlara seslendi! Altın kafesten çıkıyor! Herkes yarına hazır olsun

Altın Kahini İslam Memiş'ten son dakika altın yorumu geldi. Elinde gram altını olanlara seslenen Memiş, yarını işaret ederek yatırımcıları uyardı. Resmen kafese giren altın yükselişlerinde sınırlı hareket etse de istenilen seviyelere gelemedi

Altın fiyatları son zamanlarda doların baskısı altında düşük seviyelerde işlem gördü. Resmen kafese giren altın yükselişlerinde sınırlı hareket etse de istenilen seviyelere gelemedi. Gram altın kritik seviye olan 1000 TL sınırın altında işlem görürken İslam Memiş, yarından sonra baskının azalacağını işaret etti ve yatırımcıları uyardı.

Gram altın fiyatı bugün 986 lira seviyesinden işlem görüyor. Altın için Ekim ayındaki beklentinin gerçekleşmediğini belirten Altın Kahini İslam Memiş, yarından sonra altının kafesten çıkacağını ve Kasım ayında altında yükselişlerin olacağını açıkladı.

ALTIN KAFESTEN ÇIKYOR

Altın Kahini İslam Memiş: "Altının ons fiyatı ekim ayını da baskılı kapattı. Fed toplantısına kadar da baskı sürecek.''dedi ve beklentisini tek tek açıkladı. 

Memiş; '' Gram altındaki düşüşle alakalı öngörümüz devam etmediği için, düşüşleri alım fırsatı gördüğümüz için eline dolan geçenler bunu düşünmeli. Gram altın TL 990-994 lira aralığında. 950-1050 lira aralığına sıkıştığını görüyoruz. 950 aşağıda destek 1038 lira yukarı direnç konumunda.

Bu hafta çarşamba akşamı Fed'in faiz kararı var. 75 puanlık faiz artırımı yüzde 100 olarak fiyatlandı. Kısa yoldan para kazanırız hayaliyle beklenti içinde olanlar var. Yanlış hamle, bu seviyelerden satıp altta alırım düşüncesindeyseniz yanlış.'' diyerek yatırımcıları yarın için uyardı.

 

 

 

ONS VE GRAM ALTIN 

Milyonlarca yatırımcı bugün güncel altın fiyatlarını merak ediyor. Yatırımcılar altın fiyatalrı bugün ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? soruları merak ediliyor. Haftanın ikinci işlem gününde ons altın güne düşüşle başlarken gün içinde değer kazandı.

Şu dakikalarda ons altın 1646  dolardan işlem görüyor. Gram altın ise 998 lira, çeyrek altın 1631 lira, yarım altın, 3264 lira, tam altın 6505 lira seviyesinden işlem görüyor.

 

Şimdi altın alma zamanı! İslam Memiş tarih verdi! Bu rakama gelirse zarar edersiniz

Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Elinde 1 gram bile altını olanlar hemen bakın! 1 Kasım 2022 altın fiyatları