17 / 05 / 2024

Altın kahini İslam Memiş’ten Şubat uyarısı geldi! Yatırımcılar buna hazırlıklı olsun

Altın kahini İslam Memiş’ten Şubat uyarısı geldi! Yatırımcılar buna hazırlıklı olsun

Altın ve para politikaları uzmanı İslam Memiş, Şubat ayı için tüm yatırımcıları uyardı. Yatırımcılara önemli uyarılarda bulunan İslam Memiş “Hazırlıklı olun” diyerek yatırımcıya seslendi. İşte İslam Memiş’in açıklamaları…



ALTIN VE PARA POLİTİKALARI UZMANI İSLAM MEMİŞ’TEN ŞUBAT UYARISI

Şubat ayının gergin geçeceği yönünde açıklamalarda bulunan Altın ve para politikaları uzmanı İslam Memiş, seçim uyarısı da yaptı. Seçime kadar psikoloji yönetiminin para yönetiminden daha önemli olduğuna dikkat çeken Altın ve para politikaları uzmanı İslam Memiş, “Şubat ayı oldukça gergin geçer. Seçime kadar psikolojiyi yönetmek, parayı yönetmekten daha önemli olacak” açıklamasında bulundu.

İSLAM MEMİŞ: KUMAR OYNAMAYAN KAZANACAK

Piyasanın yakından takip ettiği altın ve para politikaları uzmanı İslam Memiş, benzeri görülmemiş bir açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden yatırımcıları uyaran Memiş, yatırımlarına sahip çıkan kişilerin kazanacağı uyarısından bulundu. İslam Memiş şöyle dedi: “İşine odaklanan, varlıklarına sahip çıkan, kumar oynamayan kazanacak.”

 Altın kahini İslam Memiş’ten Şubat uyarısı geldi! Yatırımcılar buna hazırlıklı olsun

Altın ve para politikaları uzmanı İslam Memiş, algı ve riske karşı da dikkatli olunması gerektiğinin altını çizdi. “Hazırlıklı olun” mesajı veren Altın kahini İslam Memiş, “Her türlü manipülasyon, algı, risk ve olaylara karşı hazırlıklı olun” şeklinde konuştu. Altın ve para politikaları uzmanı İslam Memiş, “Başınız dik, yüreğiniz ferah olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

Gram altın 5 ay sonra bu kadar olacak! Kuyumcular artık kapılarını demir zincirle kilitliyor! Sakın duymadım demeyin!

Elinde altını olanlar bu kadara çıkacak! Analistler bu sefer ser verip sır verdi! Tüm kuyumculara kırmızı kod gitti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön