06 / 05 / 2024

Altın kahini Memiş'ten flaş altın açıklaması! Her şey yeni başlıyor! Yeni seviye verildi! Hemen bakın, pişman olmayın!

Altın kahini Memiş'ten flaş altın açıklaması! Her şey yeni başlıyor! Yeni seviye verildi! Hemen bakın, pişman olmayın!

Gram altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gelecekte ne olacağını yorumlayarak yatırımcılara tavsiyelerde bulundu. Asıl rallinin henüz başlamadığını belirten Memiş, gelecekteki altın seviyelerini açıkladı.



Gram altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Finans piyasası uzmanı İslam Memiş, gelecekte ne olacağını yorumlayarak yatırımcılara tavsiyelerde bulundu. “Altın yükselecek mi, düşecek mi?" sorusunu yanıtlayan Memiş, asıl rallinin henüz başlamadığını anlatarak altının geleceği seviyeyi açıkladı.

Altın kahini Memiş ten flaş altın açıklaması! Her şey yeni başlıyor! Yeni seviye verildi! Hemen bakın, pişman olmayın!

TGRT Haber'de yer alan habere göre; geçen haftaki yükseliş trendini sürdürüyor. 2022 yılında 769 TL'den başlayan gram altın fiyatı 1060 lira seviyesine kadar yükseldi. 17 Kasım düşüşle başlasa da para piyasası uzmanı İslam Memiş yükselişin devam edeceğini söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön